Cum arată camera de cămin în care stă Alexia Eram. Fiica Andreei Esca studiază în Anglia

Publicat pe .

De aproape o lună, Alexia Eram s-a mutat în Anglia, acolo unde studiază la o universitate renumită. Fiica Andreei Esca și-a dorit mult să intre la această facultate, iar visul ei a devenit realitate. Poate mulți v-ați întrebat unde locuiește sau cum arată camera de cămin în care stă Alexia Eram. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit, pentru tânăra a făcut un tur al camerei.

Fata Andreei Esca s-a mutat în Anglia și este foarte încântată de ceea ce studiază la facultatea pe care o urmează. Cum mulți au fost curioși să vadă cum arată camera de cămin în care stă Alexia Eram, aceasta a filmat totul și a încărcat un nou vlog pe canalul său de YouTube. Deși nu are foarte mult timp la dispoziție, fiica Andreei Esca nu a renunțat la pasiunea ei. Camera în care locuiește Alexia Eram este foarte mică, iar hainele abia i-au încăput în dulap.

'O să fac un cămin tour. M-am mutat aici de aproximativ o lună și am început să mă obișnuiesc. Îmi place că sunt foarte mulți oameni diferiți și învăț multe lucruri noi. Fac lucruri creative. Facultatea este foarte tare.', a spus Alexia Eram.

Deși nu dispune de mult spațiu, Alexia Eram s-a organizat foarte bine astfel încât să-i încapă tot ceea ce are nevoie. Tânăra are în cameră fotografii cu familia ei, dar și cu iubitul său, Mario Fresh. Fiica Andreei Esca este foarte încântată de tot ce învață, iar cursurile pe care le are îi plac la nebunie.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, dragostea la 18 ani și primul 'Te iubesc'! Interviu EXCLUSIV în VIVA! de august

Citește și: Alexia Eram este majoră acum, dar uite cum arăta când era mică, de mână cu Andreea Esca. FOTO EXCLUSIV!

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton