Alexia Eram este majoră acum, dar uite cum arăta când era mică, de mână cu Andreea Esca. FOTO EXCLUSIV!

Publicat pe

Fata Andreei Esca a bifat recent două evenimente importante. A devenit majoră și a plecat la facultate la Londra, lăsându-și în România familia celebră și iubitul, pe Mario Fresh. Acum 13 ani, însă, nici măcar nu intrase în clasa I și mergea de mână cu părinții peste tot. Iată cum arăta Alexia Eram când era mică, într-o fotografie adorabilă cu părinții ei.

 

Din momentul în care a devenit adolescentă, Alexia Eram a început să fie din ce în ce mai vizibilă în viața publică. Are o relație de doi ani cu Mario Fresh, și-a lansat recent vlog, și-a serbat săptămâna trecută majoratul, printr-o petrecere de zile mari, și tocmai s-a mutat la Londra, unde va urma studiile unei facultăți de marketing și publicitate. Andreea Esca și-a însoțit fiica în Anglia, pentru a se asigura că aceasta are parte de tot confortul necesar și pentru a o ajuta cu ultimele cumpărături înainte de a începe școala.

cum arăta Alexia Eram când era mică

Alexia Eram la cinci ani, alături de părinții săi

Alexia Eram, de mână cu mama sa: cum arăta când era mică

A fost, însă, o vreme când Alexia era cea care își însoțea mama, și fix la vremea aceea se referă fotografia noastră, poate una dintre cele mai frumoase fotografii de eveniment din impresionanta arhivă VIVA!  În fotografia de față, Alexia, pe atunci în vârstă de cinci ani, și-a însoțit părinții la un eveniment caritabil cu tradiție, Festivalul Brazilor de Crăciun, gest pe care l-a repetat, de altfel, și la ediția de anul trecut a festivalului. Andreea Esca nu doar că a venit cu fiica la evenimentul din 2005, dar a ținut ca micuța să aibă aceeași ținută: rochie neagră și un șirag impresionant de perle la gât. În imagine se află și Alexandre Eram, dar cine se mai uită la tată când duo-ul mamă-fiică captează toată atenția, prin modul adorabil în care au decis să se asorteze?

Alexia Eram, despre relația cu mama sa

Anii au trecut și iată că, în aceeași revistă, Alexia a apărut într-o ședință foto nu alături de părinții săi, ci de iubitul ei, Mario Fresh. Iată ce a declarat adolescenta despre relația cu mama sa în interviul din VIVA!: 'Pentru mine Andreea Esca nu e Andreea Esca de la televizor, e mama mea şi cred că avem aceleaşi discuţii şi preocupări ca orice alt cuplu mamă-fiică. Sigur că diferenţa e că eu trebuie să mă opresc mai des pe stradă, ca să facă mama poze cu oamenii. Dar chiar eu i le fac şi nu mă deranjează deloc. Dezavantajul este că e greu să ştii dacă cineva vrea să vorbească cu tine, Alexia, sau doar pentru că eşti fata Andreei Esca. Numai că mama îmi zice că, atunci când am dansat pe scenă sau când am jucat în «I love Violetta», de exemplu, şi am fost apreciată, s-ar fi văzut dacă dansam prost sau dacă jucam prost şi dacă eram fata Arcului de Triumf. Deci trebuie să am încredere în mine. '

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter