Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu îşi doresc al doilea copil împreună. Întâmpină o singură problemă

Publicat pe

Mădălin Ionescu şi soţia sa au o fetiţă împreună, pe micuţa Petra. Fostul prezentator mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară. Chiar dacă casa lor e plină, ei îşi mai doresc un bebeluş, dar vor să mai aştepte. Momentan nu mai au spaţiu!

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au declarat în exclusivitate la Interviurile VIVA! că îşi doresc al doilea copil împreună. Nu se grăbesc, mai ales că nu au nici spaţiu în casă.

„Da. Este adevărat. Singura problemă…”, a recunoscut Mădălin Ionescu care a fost întrerupt de Cristina. Ea a explicat mai multe, duc lipsă de spaţiu!

„Noi suntem foarte mulţi,. Suntem 7 persoane, pentru că sunt şi părinţii mei. Ne ajută cu copiii. Problema spaţiului. Doar garajul mai este disponibil. Dacă se mai naşte un copil, trebuie să îl transformăm (n.r. garajul). Vrem să mai închidem o terasă să mai creăm spaţiu. Vrem să facem nişte transformări.”.

 

De multe ori, vedeta a fost condamnată că îşi alăptează copilul în public. Ea a spus şi de data aceasta că is e pare ceva firesc: „Mulţi vedeau un act sexual în alăptarea copilului!”

Cristina Şişcanu vrea să revină în televiziune

De peste un an de zile, Cristina Şişcanu s-a dedicat familiei sale. A renunţau la job-ul în televiziune pe care îl avea mai ales că a rămas însărcinată. Acum vrea să se întoarcă.

„Eu am avut o periodă în care m-am dedicat Petrei 100% şi simt nevoia să revin cu munca. O să îmi reiau activitatea în televiziune oricând. Îmi doresc să muncesc pentru că îmi este dor.”, a spus Cristina.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter