Alice Peneacă, primele declarații despre divorțul de Bobby Păunescu: ”Suntem în proces”

Publicat pe

După multe speculații, Alice Peneacă a recunoscut că divorțează de Bobby Păunescu. Vedeta a făcut primele declarații despre ceea ce se întâmplă acum în viața ei, dar și care este situația lor actuală. Cei doi o vor lua pe drumuri diferite după mulți ani petrecuți împreună.

În anul 2016, Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit religios, în mare secret. Se pare că cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, dar să rămână în relații destul de bune. Alice Peneacă a confirmat divorțul de Bobby Păunescu.

'Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații ok.', a declarat Alice Peneacă pentru perfecte.ro.

Vedeta consideră că nu există o definiție perfectă a căsniciei. 'Nu cred că există o definiție pentru asta. În primul rând, trecând prin experiența asta pot spune că nu ai nevoie de acest act' ca să îți confirmi că ai o relație perfectă. Un cuplu trebuie să trăiască în armonie și să aibă cât de cât aceleași valori despre viață. Încrederea, comunicarea și respectul sunt esențiale. Desigur, lista continuă, sunt mulți factori care ajută la menținerea unei relații. Însă nu cred că există relația perfectă' așa cum nici oamenii nu sunt perfecți.', a mai spus aceasta.

Cariera este pe primul loc

'Cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători…cine poate știi? Viața este plină de surprize…frumoase sau constructive. Cu siguranță va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele.', a spus Alice Peneacă.

Întrebată dacă are o nouă relație în prezent, vedeta a mărturisit că referă să închidă o ușă înainte de a o deschide pe următoarea. În viziunea lui Alice Peneacă, bărbatul ideal ar trebui să fie deștept, muncitor, carismatic și să aibă un suflet frumos.

Citește și: Alice Peneacă a cunoscut celebritatea la 19 ani: „Îmi doream atenţia bărbaţilor”

FOTO: arhiva VIVA!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter