Alina Pușcaș, despre viața și responsabilitățile de părinte: ”Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des”

Publicat pe
Alina Pușcaș, despre viața și responsabilitățile de părinte

Pe Alina Pușcaș am întâlnit-o la filmările serialului 'Fructul oprit', de la Antena 1, unde și ea are un rol. Vedeta era însoțită de fiica ei, care este o minunăție de copil. Actrița ne-a povestit despre viața ei de mămică, dar și cum reușește să nu își răsfețe prea mult cei doi copii.

În geanta vedetei era un iepuraș de pluș, jucărie pe care Melisa a luat-o cu ea la eveniment, iar mami era cea responsabilă de grija acesteia. Alina Pușcaș este genul de mamă care nu vrea să își răsfețe prea mult micuții, iar de fiecare dată când este cazul știe să le zică nu.

'În geanta mea e un iepuraș pentru că tot timpul trebuie să am ceva pregătit pentru ea. Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. Sunt eu, este Mihai, avem o bonă și bunica din când în când, pentru că are o vârstă și nu pot să o solicit foarte mult. Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des. Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea.', a declarat Alina Pușcaș.

Citește și: Alina Puşcaş nu a ştiut că urma să se căsătorească. Iubitul ei a pregătit totul în secret!

În timpul interviului, micuța Melisa se arăta foarte interesată de microfon și nu avea niciun fel de emoție în fața camerei de filmat. Am întrebat-o pe Alina Pușcaș dacă i-ar plăcea ca fiica ei să îi calce pe urme. 'Nu îmi dau seama cum va fi societatea asta de televiziune și cinematografie peste 20 de ani, când aș zice că atunci să aibă experiență și să aleagă domeniul mai bine și să nu greșească. Aș prefera să fie un doctor, chirurg, nu știu. Treaba ei, eu nu să mă bag în ceea ce își dorește ea. Îmi doresc să facă performanță. Dacă își va alege vreun domeniu vreau să fie cea mai bună', a mărturisit vedeta.

Cum se menține Alina Pușcaș după cele două sarcini

Nici nu ai spune că Alina Pușcaș este mama a doi copii. Vedeta arată foarte bine și are o siluetă de invidiat. Prezentatoarea TV ne-a spus cum reușește să se mențină, deși timpul nu-i permite să facă tot ceea ce ea are în plan sau își dorește.

'Aș vrea să pot să spun că mă simt foarte bine în pielea mea și că mi-am rezolvat toate problemele după cele două sarcini, dar nu e așa. Nu am mai avut timp de vreun an de zile să merg la sală. Uneori încerc să mă controlez cu ceea ce mănânc. Încerc să fac mișcare cu fiecare ocazie pe care o am.', ne-a spus Alina Pușcaș.

Citește și: Alina Puşcaş a intrat în comă, în copilărie. Cât de precaută este ca mamă

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro