Cine sunt noii concurenţi de la Exatlon. Cosmin Cernat i-a prezentat echipelor

Publicat pe

Cine sunt noii concurenţi de la Exatlon. Aseară, în ediția Exatlon', bătălia între Războinici și Faimoși a fost una dura, întrucât miza a fost uriașă – echipa câștigătoare se va bucură de confortul vilei din Republica Dominicană. Pe un traseu dificil, cu multe obstacole, lung de 100 de metri, acesta le-a pus mari probleme unora dintre concurenți.

Deși runda s-a încheiat cu Victoria Războinicilor, lupta a fost una strânsă aseară, Faimoșii dovedind că se pot replia și concentra, chiar dacă în interiorul echipei au existat disensiuni, mai ales în urmă ultimei eliminări. Războinicii și Faimoșii au fost umăr la umăr că punctaj pe parcursul întregului joc, iar Faimoșii chiar au fost la un pas de a-și adjudeca premiul pus în joc. Diferența cu care Războinicii și-au asigurat locul la vila a fost de doar un punct, în urmă jocului de ștafeta, duel la care au intrat Simia și Iulian, de la Războinici, iar de la Faimoși, Monica Roșu și Yamato Zaharia.

Punctul decisiv, cel care a făcut diferența între cele două Echipe, a fost adjudecat de Simia, momentul de ștafeta fiind încărcat de tensiune și adrenalină. Concurență a fost purtată pe brațe de coechipieri, în strigătele lor de bucurie.

Surpriză de proporţii la Exatlon

Ieri, Războinicii și Faimoșii au avut parte de o surpriză de proporții când, înaintea debutului celei de-a două confruntări între echipe, Cosmin Cernat i-a prezentat pe cei noi trei concurenți care s-au alăturat celor două tabere.

Cătălin Dumitrescu s-a alăturat Echipei Războinicilor.  Acesta este pasionat de fitness, sport pe care l-a descoperit în anii liceului și pe care îl practică la nivel de performanță, având numeroase premii în acest domeniu. A urmat cursurile Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și în paralel cursurile de licență ale Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”.  A fost masterand al Academiei de Poliție din București. Cătălin Dumitrescu este ocazional model, defilând pe podiumuri pentru mai mulți creatori români. Este un tânăr ambițios, prietenos, comunicativ și altruist.

Ferucio Damian și Cristian Boboc au fost primiți cu brațele deschise de concurenții din Echipa Faimosilor. Ferucio Damian este dublu campion mondial la Kata la categoria juniori și a fost timp de 15 ani consecutiv campion național în aceeași ramură sportivă. Pasiunea pentru sportul de contact o moștenește de la tatăl sau care a practicat boxul de performanță. A fost legitimat timp de 8 ani la Clubul Sportiv Dinamo București. Ferucio Damian este absolvent de științe economice, este căsătorit și are o fetiță de 3 ani și jumătate, Timeea.

Cristian Boboc a intrat în echipa Faimoşilor

Cristian Boboc, cel de-al doilea nou concurent intrat aseară la Faimoși, este campion național și balcanic la atletism, sport pe care îl practică de la vârstă de 14 ani. La vârstă de 23 de ani, Cristian Boboc are în palmares peste 30 de medalii, fiind de patru ori campion la Campionatul Balcanic. Are diplomă de profesor de sport, e absolvent de Educație Fizică și Sport Constanța (FEFS), Masterand în Educație Fizică și Sport Școlar. De asemenea, sportivul este specializat în triplusalt, recordul lui fiind de 16,37 metri.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter