Cât au costat sandalele și accesoriile pe care Valentina Pelinel le-a purtat la cununie

Publicat pe

Valentina Pelinel a avut o apariție impecabilă în ziua în care a spus 'DA' și a devenit oficial doamna Borcea. Fostul fotomodel a avut o ținută simplă, dar care a atras atenția tuturor. Valentina Pelinel a reușit să se facă remarcată încă din prima clipă. Sandalele și accesoriile au fost atent alese și nu s-a uitat deloc la bani atunci când le-a luat.

În ziua cea mare, Valentina Pelinel a purtat faimoșii cercei de la Iulia Albu, pe care oricine și-ar dori să-i aibă în colecție.  Pentru acești cercei, doamna Borcea a scos din buzunar aproximativ 600 de ron. Accesoriile au fost asortate cu rochia, sandalele sclipitoare, dar și cu rujul roșu pe care l-a purtat pe buze.

Valentina Pelinel a purtat cerceii de la Iulia Albu

Valentina Pelinel a purtat cerceii de la Iulia Albu

Dacă rochia a fost destul de simplă, viitoarea mămică de gemeni a pus mare preț pe accesorii și încălțăminte. Sandalele pe care soția lui Cristi Borcea le-a purtat în ziua cununiei au costat aproximativ 2800 de ron.

Valentina Pelinel a purtat sandale Jimmy Choo

Valentina Pelinel a purtat sandale Jimmy Choo

De machiajul vedetei s-a ocupat Elena Ciftci, buna ei prietenă. Make-up artista a fost și ea invitată la evenimentul fericit care a avut loc ieri, 12 septembrie.

Elena Ciftci a machiat-o pe Valentina Pelinel

Elena Ciftci a machiat-o pe Valentina Pelinel

Ce sfaturi i-a dat tatăl lui Cristi Borcea înainte de căsătoria cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au răspuns tuturor întrebărilor pe care jurnaliștii le-au pus. Viitorul tată de gemeni a dezvăluit cum a primit vestea că va fi din nou părinte, dar a și spus că băiețelul lui, Milan, este gelos pe acesta.

'Nu ne-a tremurat mâna. De ce să ne tremure mâna? De fericire nu ne tremură mâna. Părinții au fost alături de noi. Eu aș vrea fetițe. Nu facem nicio petrecere. Am fost decât să ne cununăm, să fim împreună. Ne-am dorit dinainte să am eu problema cu penitenciarele. Noi am plănuit să ne căsătorim încă de când eram în peninteciar. Cerea în căsătorie a fost planificată din momentul în care am întâlnit-o. A zis da din prima. Veți afla la momentul potrivit cine vor fi nașii. Mi-am dat seama că ea e aleasa în momentul în care am văzut-o și am simțit-o. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar chimia în timp și-a spus cuvântul. Am fost foarte fericit, dar previzibil. Milan e foarte gelos, este gelos și pe mine… el este cu mama lui. Tata o iubește foarte mult pe Valentina. M-a sfătuit să am grijă de Valentina și să fim o familie până la sfârșitul vieții', a declarat Cristi Borcea.

Cei doi vor pleca în Bodrum, Turcia, însă nu în luna de miere. Acolo, Cristi Borcea urmează un tratament pentru a se vindeca după ce a stat închis în spatele gratiilor.

'Ne-au fost alături doar părinții. Așteptam amândoi momentul acesta. Noi am fost uniți de la început. Rochia o aveam acasă. Roșu e culoarea mea preferată. Mi-am schimbat numele. Sunt Valentina Borcea. Nu e ceva bătut în cuie cu nunta.', a spus Valentina Pelinel.


Citește și: Ce sex vor avea gemenii Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea: „Sunt în culmea fericirii'

FOTO: Adrian Manolache

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter