Andreea Marin se operează. Intervenţia chirurgicală va avea loc în România

Publicat pe

Andreea Marin se operează. După o vară aglomerată, dar destul de plăcută, vedeta a revenit în România, chiar în cabinetul unui medic pentru anumite analize. Se pare că ar urma o perioadă dificilă, ea ar urca pe patul de operaţie pentru o intervenţie. Iată primele declaraţii făcute în acest sens!

În ultimele săptămâni, Andreea Marin a călătorit în Italia şi Spania pentru anumite proiecte pe care le va anunţa public la sfârşitula acestei luni. În Africa a fost de curând alături de iubitul său, de fiica ei şi de familia surorii. Au petrecut momente inedite departe de România, în familie. Au vizitat locuri unice şi s-au bucurat de întreaga atmosferă.

La revenirea în ţară, vedeta a mers la medic, este nevoită să se opereze.

Va fi, nu a fost încă (operația n.r). Abia am descoperit doctorul. Am vrut să fac operaţia la noi acasă. Nu este ceva grav, abia săpămâna viitoare voi putea povesti. Atâta vreme cât nu ştiu rezoluţia doctorului vă spun săptămâna viitoare. Nu mă plâng oricum ar fi viaţa”, a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruţă.

În ultimul timp, Andreea Marin nu s-a ferit de ochii curioşilor şi chiar a pozat în costum de baie, la 43 de ani. Vezi aici imaginile.

Andreea Marin se căsătoreşte?

Vedeta şi iubitul său formează un cuplu de aproximativ un an şi jumătate. Oamenii sunt curioşi şi adesea este întrebată și dacă va avea parte de o nuntă în viitorul apropiat. A spus că nu are în plan organizarea unei ceremonii de căsătorie. „Nu ştiu, nu ne gândim la lucrul acesta. Este şi normal după nişte experinţe de viaţă care nu au fost reuşite. Noi suntem împreună de un an şi jumătate, ne înţelegem extrem de bine, chiar dacă suntem la distanţă. Ne vedem destul de des, lunar”, a mai adăugat Andreea Marin.

Cum se comportă Andreea Marin cu fiul lui Ştefan Bănică

Ocupată, foarte organizată şi pusă pe treabă, un loc important în agenda sa îl ocupă timpul liber alături de cei dragi. Andreea Marin se pare că a găsit echilibrul între viaţa profesională şi cea profesională! Ne aşteptam, ştim cât de mult ţine la familia sa!

Vorbeşte des despre viaţa personală, nu se mai fereşte, însă despre relaţia pe care o are cu fiul lui Ştefan Bănică Jr, al fostului ei soţ, nu a amintit prea multe. Radu Ştefan moşteneşte talentul tatălui său.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter