Surprize, surprize! Cum arată Andreea Marin în costum de baie la 43 de ani

Publicat pe de Oana Popoiag

Aflată zilele acestea în Palma de Mallorca, Spania, la un mare eveniment de beauty, Andreea Marin a îmbinat utilul cu plăcutul, profitând de soarele puternic pentru a face plajă și imortalizând astfel unul din foarte rarele sale apariții într-o ținută sumară. Iată cum arată Andreea Marin în costum de baie!

cum arată Andreea Marin în costum de baie

Cel mai adesea o vedem fie în costume business, fie purtând rochii de gală pentru diverse evenimente caritabile, fie alergând în haine sport în tot orașul pentru a rezolva numeroasele sale taskuri zilnice. Totuși, iată că a venit vremea ca vedeta de 43 să își etaleze fizicul impecabil la plajă. Iată cum arată Andreea Marin în costum de baie!

cum arată Andreea Marin în costum de baie

Cum arată Andreea Marin în costum de baie la 43 de ani

Deși zilele aceastea Andreea se află în Palma de Mallorca cu treabă, vedeta luând parte la un show de beauty, a găsit câteva ore libere pentru a se plimba și a face plajă. Vedeta a postat pe conturile de socializare câteva din rarele sale fotografii în costum de baie, dovedind că eforturile de a se menține în formă au dat roade. Vedeta face mult sport, a făcut un ritual din a merge cu bicicleta cât de des poate și are grijă la alimentația sa, consumând diverse salate. Majoritatea legumelor provin din propria grădină, încă o dovadă că Andreea este foarte atentă la ceea ce mănâncă.

cum arată Andreea Marin în costum de baie

Andreea Marin, probleme cu inima

Deplasarea Andreei în Palma de Mallorca este bine venită după o perioadă plină de emoții, atât în plan profesional cât și în plan personal. La începutul acestei luni, celebra brunetă a ajuns la Urgențe, din cauza unor probleme de sănătate cauzate de stres și de un ritm de lucru trepidant. Ce-i drept, vedeta nu prea are limite când vine vorba de muncă, iar noi, cei de la VIVA!, putem confirma din interacțiunile cu ea că agenda sa zilnică poate doborî și cel mai puternic organism.

„Trei zile am stat cu un aparat care mi-a monitorizat inima, nu am făcut un tratament în adevăratul sens al cuvântului. L-am purtat zi şi noapte, nu am avut voie să fac prea multe. Nu ai voie să faci niciun duş, eşti cablat ca un roboţel, dar e important lucrul acesta pentru a urmări exact ce se înâmplă cu inima ta, întrucât aveam semne de întrebare. Acum sunt bine, dar viaţa stresantă pe care am dus-o sau emoţiile pe care le-am trăit atâţia ani lasă urme', a declarat Andreea Marin recent pentru VIVA!.

Motto-ul Andreei este 'nu există nu se poate!'

Dacă zilele acestea se află în Spania, Andreea Marin a fost recent într-o altă vacanță, în Malta, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, cel care i-a readus zâmbetul pe buze. La rândul ei, chiar înainte de a pleca în Palma de Mallorca, Andreea a readus zâmbetul pe buzele celor opt femei cooptate în mișcarea națională #NuExistăNuSePoate, care au reușit să își remodeleze silueta să își îmbunătățească stilul de viață în ultimele trei luni. La finalul proiectului gândit de Andreea Marin și susținut de Top Line, cele opt ambasadoare au avut parte de o ședință foto profesionistă chiar în casa vedetei. 'Nu există nu se poate' este motto-ul după care Andreea se ghidează încă din copilărie.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Antonia şi-a vizitat fiica în Italia. Cine a însoţit-o pe artistă la întâlnirea cu Maya – FOTO

EXCLUSIV! Interviu cu Andreea Berecleanu și fiul ei, Petru, la primul eveniment monden al acestuia

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter