EXCLUSIV! Interviu cu Andreea Berecleanu și fiul ei, Petru, la primul eveniment monden al acestuia

Publicat pe de Oana Popoiag

Pe frumoasa știristă o vedem des la evenimente mondene, dar la petrecerea dată de Malvina Cservenschi, cu care este prietenă, a marcat o premieră, venind însoțită de fiul său de 12 ani. Ocazie cu care VIVA! a realizat un interviu cu Andreea Berecleanu și fiul ei, Petru.

Deja ne-am obișnuit să o vedem pe Andreea la evenimente alături de fiica sa, Eva, o adolescentă frumoasă care îi calcă pe urme. Recent, însă, am avut ocazia să realizam un interviu cu Andreea Berecleanu și fiul ei, Petru, la primul eveniment monden la care a luat parte acesta împreună cu mama sa.

Motivul pentru care Andreea l-a luat la un eveniment monden pe fiul ei de 12 ani

Andreea Berecleanu a venit însoțită de fiul său la evenimentul de lansare a colecției de bijuterii semnate Malvina Cservenschi, marcând astfel prima ieșire a lui Petru la un eveniment monden. Vedeta nu a putut sta foarte mult la petrecere, pentru că, după cum ne-a povestit, seara de vineri este dedicată în mod tradițional cinei în familie: 'Constantin, soțul meu, este plecat din țară la un congres. Noi avem o tradiție, vineri seara ieșim în familie. În seara asta, însă, Eva merge la o piesă de teatru, Constantin nu este, mergem să mâncăm împreună eu și Petru. În timpul săptămânii copiii sunt ocupați cu școala, ajung acasă la patru, cinci după amiază, seara nu știm ce să facem mai întâi, așa încât weekendul ni-l petrecem împreună cât putem de mult.'

Interviu cu Andreea Berecleanu și fiul ei, Petru: 'Are deja înălțimea mea, 1’70'

Ce ne-a atras în primul rând atenția la Petru este că, la doar 12 ani, are deja înălțimea mamei sale, adică 1’70. Acesta ne-a mărturisit că este pasionat de baschet și înot și că îi plac în mod special evenimentele de fashion, pentru că la restul se plictisește imediat. Urmărește materialul video de mai jos pentru o conversație simpatică despre

Citește și:

Adela Popescu este însărcinată pentru a doua oară! Ce sex are bebeluşul

Cât costă tricoul purtat de Klaus Iohannis la plimbarea pe bicicletă. Preşedintele a celebrat Centenarul -FOTO

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter