(P) Cum să alegi un cadou pentru iubitul tău

Publicat pe

Vrei să-i arăți iubitului tău cât de important este pentru tine? Unul dintre cele mai simple moduri prin care să-i dovedești cât de mult îl prețuiești ar fi să îi iei un cadou. Ca să-i alegi „cadoul perfect', te invităm să ții cont de sfaturile de mai jos.

Strânge cât mai multe idei

Înainte de orice, ar fi indicat să strângi cât mai multe idei de cadouri pe care să i le cumperi iubitului tău. De unde poți să te inspiri? În primul rând, ai putea să citești cât mai multe articole despre idei de cadouri pentru iubiți. În al doilea rând, ar merita să vizitezi câteva magazine online specializate pe comercializarea de cadouri pentru bărbați. Acolo vei găsi nenumărate cadouri care să te inspire, de la ochelari de soare și căni cu mesaje amuzante, până la ceasuri de mână și dispozitive electronice. În al treilea rând, ar fi indicat să stai de vorbă cu câțiva dintre prietenii tăi de sex masculin și să-i rogi să-ți facă niște recomandări de cadouri.

Ia în considerare ocazia

Care este motivul pentru care vrei să-i faci un cadou iubitului tău? Urmează ziua lui de naștere? Sărbătoriți patru ani de relație? Și-a găsit un job mai bun? Sau, pur și simplu, îți dorești să-i iei un cadou doar pentru că te simți minunat alături de el? Indiferent de motiv, este foarte important să iei în considerare ocazia, ca să poți să o corelezi cu valoarea și mărimea cadoului pe care intenționezi să-l cumperi.

Ține cont de buget

Motivul pentru plănuiești să-i oferi un dar iubitului tău ar trebui să-ți transmită, indirect, și cât să investești în cadoul respectiv. Pentru ziua de naștere a iubitului tău, de exemplu, ar fi bine să iei un cadou mai scump. În schimb, pentru un cadou prin care vrei să-i arăți iubitului tău că ești bucuroasă de relația voastră nu ar fi indicat să cheltui foarte mulți bani.

Alege în funcție de interesele sale

Fă-ți o listă cu 20-30 de variante de cadouri, iar apoi gândește-te la pasiunile și la preferințele iubitului tău. Îi place să joace fotbal și să asculte jazz? Sau adoră să colecționeze timbre și să mănânce sănătos? După ce te gândești cu atenție la pasiunile și la preferințele sale, taie de pe lista cu variante de cadouri acele opțiuni care nu sunt de interes pentru iubitul tău.

Discută cu prietenul cel mai bun al iubitului tău

Dacă nu vrei să greș în alegerea cadoului pentru iubitul tău, o variantă deloc de neglijat ar fi să discuți cu prietenului său cel mai bun despre ceea ce și-ar putea dori partenerul tău să primească în dar. Prietenul iubitului tău ar putea să-ți sugereze ceva la care tu să nu te gândești. Dar care ți-ar face jumătatea foarte fericită!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter