Amal Clooney – o posibilă sarcină!

Publicat pe

Imagini ale lui Amal Clooney luate în timpul unui eveniment monden de la începutul acestei săptămâni, alături de soțul ei, George Clooney, au dat frâu liber multor speculații.

Frumoasa activistă și avocată a drepturilor omului, în vârstă de 38 de ani, a purtat o rochie cu imprimeu floral, care a atras atenția prin croiala ei dreaptă și largă, de sub care părea să se întrevadă o burtică.

Acest gen de model de rochie este o alegere foarte neobișnuită, având în vedere ținutele cu care ne-a obișnuit Amal, care-i pun în evidență silueta de manechin.

În ultimele luni, distinsa avocată s-a ținut departe de centrul atenției, ultima dată fiind văzută în public în noiembrie, anul trecut, la un eveniment din Texas, la care a ținut o conferință.

Nu ar fi prima oară când apar zvonuri cu privire la o posibilă sarcină a lu Amal, dar niciodată imaginile nu au fost atât de aproape de adevăr.

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter