Iulia Vântur a cucerit India definitiv! Presa și publicul indian sunt în extaz!

Publicat pe

Unul dintre cele mai prestigioase evenimente care celebrează industria de entertainment din India, Star Plus – Dhaakad Dhamaal, a avut loc la începutul acestei săptămâni și a adunat laolaltă cele mai prestigioase staruri ale filmului indian.

La gală a participat și frumoasa noastră vedetă, Iulia Vântur, care a luat cu asalt scena printr-o interpretare explozivă, iar ulterior a schimbat câteva replici spumoase cu prezentatorul galei, în hindi!

Iulia a sedus publicul prin interpretarea unui medley ce a inclus și un celebru cântec al lui Salman Khan, iar coregrafia i-a impresionat pe cei invitați. Deși interpretarea ei a constituit debutul său într-un astfel de cadru, Iulia și-a dovedit profesionalismul prin rigoarea momentului prezentat.

Iulia a fost foarte prezentă la diferite show-uri tv locale, printre care binecunoscutul The Kapil Sharma Show, pentru a-și promova noul album pe care plănuiește să-l lanseze în India, iar frecventele sale apariții au făcut presa indiană să se întrebe dacă nu cumva românca țintește către o carieră la Bollywood. Este binecunoscut faptul că presupusul iubit al Iuliei, starul Salman Khan, este o persoană foarte influentă și dedicată lansării noilor talente, sprijinul său constituind o rampă de lansare pentru un număr mare de actori de Bollywood, în ultimii ani.

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta, arhiva personală

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter