Hollywood-ul s-a mutat în Europa – Casele vedetelor îți vor tăia respirația!

Publicat pe

Vile de lux, piscine, iahturi toate acestea vin la pachet cu celebritatea, la fel ca și… paparazzi și lipsa intimității, tocmai de aceea multe dintre vedete aleg să trăiască departe de lumea slipitoare, dar agitată din Cetatea Filmului. Una dintre destinațiile preferate este Europa.

 

Vila din Mallorca a cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie

 

Brad Pitt și Angelina Jolie, aflați în plin proces de divorț, vor avea de împărțit o avere de 400 de milioane de dolari, dar și nenumărate proprietăți, printre care și vile pe două continente. Una dintre cele mai spectaculoase proprietăți ale celor două vedete se află însă în Mallorca, în Port d’Andratx. Situată pe malul Mării Mediterane, cu o panoramă care-ți taie răsuflarea, vila, evaluată la 3 milioane de dolari, are opt dormitoare și se întinde pe o suprafață de 900 mp. În comparație cu reședința lor din sudul Franței, de la Chateau Miraval,  se poate spune că Brad și Angelina au făcut o afacere…

 

 

Castelul Miraval al cuplului Brangelina

 

60 de milioane de dolari a plătit cuplul Brangelina pentru castelul Miraval, dar banii nu contează, cel puțin în cazul lor, cu atât mai mult cu cât de acest castel îi leagă una dintre cele mai frumoase amintiri – aici, celebrul cuplu și-a sărbătorit nunta, în 2014. Întinsă pe o suprafață de 1.200 de acri, proprietatea are nu mai puțin de 35 de camere în clădirea principală, pe care cei doi soți s-au străduit să o facă mai agreabilă pentru copii. Casa a fost dotată cu piscină interioară și exterioară, spa, cinematograf, cameră pentru jocuri video și heliport.

 

 

Reședința Shakirei din Barcelona

 

 

Evaluată inițial la 11 milioane de euro, reședința din Barcelona aleasă de Shakira și Gerard Piqué a fost achiziționată în cele din urmă de cei doi la un preț excelent – 5 milioane de euro. Ținând cont de faptul că proprietatea este înconjurată de copaci, oferind intimitate, dar și că celebrul cuplu se bucură de vecinătatea lui Neymar, fostul coleg de la Barcelona al lui Piqué , putem spune că a fost un adevărat chilipir.

 

 

Vila din Marbella a lui Antonio Banderas

 

Oraș superb situat pe malul Mării Mediterane și cu doar 125.000 de locuitori, Marbella a fost dintotdeauna o destinație preferată de staruri, Lenny Kravitz, Mel Gibson, Hugh Grant, Bryan Adams, Eva Longoria sau Ivana Trump alegând să-și petreacă vacanțele aici. Simon Cowell, James Hewitt și chiar și președintele Vladimir Putin au vile în Marbella. Printre vedetele îndrăgostite de Marbella, renumit pentru clima blândă și plajele superbe, se află și Antonio Banderas, care și-a achiziționat o vilă chiar pe malul mării.

 

 

Vila lui George Clooney de la Lacul Como

 

 

 

Vila lui Richard Branson de la Lacul Como

 

 

Odată ce vizitezi dealurile acoperite de vii și măslini din Como, îți vei dori mereu să revii… În superba zonă alpină de la lacul Como, și-au găsit refugiul nenumărate personalități, printre care Brad Pitt și Angelina Jolie sau Madonna, unul dintre starurile care au ales să-și achiziționeze o proprietate aici fiind George Clooney. Și Richard Branson, faimosul miliardar britanic, are o proprietate spectaculoasă aici, la marginea lacului și la baza muntelui, într-un peisaj de o frumusețe ireală. Vila Oleandra, de pe malul lacului Como, a fost achiziționată de George Clooney în 2001, cu 10 milioane de dolari, și i-a folosit actorului de multe ori drept  refugiu, dar a fost și loc de filmare pentru unele scene din „Ocean Twelve”, încă un motiv pentru actor să fie atât de atașat  de Como.

 

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter