Selena Gomez iubeşte din nou. Formează un cuplu cu un cântăreţ celebru

Publicat pe

Selena Gomez începe acest an cum nu se poate mai bine, artista având o relaţie cu un artist celebru.

 

Tânăra artistă în vârstă de 24 de ani, care s-a confruntat anul trecut cu o serie de probleme, având nevoie de îngrijire de specialitate, are o relaţie cu The Weekend, după cum relatează site-ul E!News care publică două fotografii cu aceştia surprinşi în timp ce se îmbrăţişau în plină stradă.

 

Cei doi au fost văzuţi ieşind din restaurantul Giorgio Baldi acolo unde au petrecut singuri aproximativ 3 ore, iar în momentul în care au părăsit localul păreau foarte fericiţi, a povestit o sursă.

 

 

Selena Gomez a avut o relaţie extrem de mediatizată cu cântăreţul Justin Bieber, în timp ce The Weekend a pus punct în toamna anului trecut poveştii de dragoste cu top modelul Bella  Hadid.

 

Anul trecut, Selena Gomez a trebuit să ia o pauză în cariera sa. Diagnosticată cu lupus, boală pe care a descoperit-o în 2014, cântăreaţa se confruntă cu crize de depresie, frică şi stres, efecte secundare ale acestei boli şi adevărate încercări pentru ea.

 

„În 2014 aveam totul, însă psihic eram distrusă. A sosit momentul să ma opresc', spunea ea pe scena galei American Music Awards.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter