Amalia Enache, înapoi la știri, în august. Cu cine îşi va lăsa fiica în vârstă de aproape doi ani - EXCLUSIV

Publicat pe

Amalia Enache se întoarce la Pro Tv. În luna august, prezentatoarea va ocupa din nou scaunul de la pupitrul ştirilor de noapte. A devenit mămică, iar acum are o responsabilitate şi mai are. Micuţa sa va rămâne pe mâini bune, mai ales că este foarte prietenoasă!

Ne-am întânit cu Amalia Enache şi am stat la poveşti despre revenirea sa la muncă, în luna august. Prezentatoarea TV ne-a confirmat că o să o vedem la ştirile de noapte la Pro Tv. Am fost curioşi să aflăm cu cine o va lăsa pe fetiţa Alma.

Vedeta nu îşi face deloc probleme, mai ales la cât de sociabilă este micuţa ei. Chiar în acea perioadă ea va împlini doi ani.

„A doua zi după ce împlineşte fiica mea doi ani legea mă trimite înapoi la serviciu. (…) Din nefericire, părinţii mei nu mai sunt în viaţă niciunul dintre ei…şi în partea cealaltă. Se întâmplă ca Alma să fi rămas aşa, doar cu o bunică. Nu pot să am această soluţie. Există o doamnă care deja ne ajută, programul meu este unul atipic, mă întorc la ştirile de seară. Prin urmare, ziua şi-o va petrece cu mine.

Mă gândisem, îmi făcusem planul ca ea să aibă atenţie om la om foarte multă vreme de acum încolo, dar e un copil atât de sociabil încât acum deja vorbeşte şi de când se trezeşte este lipită de uşă şi îmi spune continuu copii, copii, copii. Cred că trebuie să găsesc o soluţie, măcar de câteva ore pe zi, nu e vorba de grădiniţă pentru că e foarte devreme. E vorba de petrecut cu copiii pentru că e alegerea ei. „, ne-a declarat în exclusivitate Amalia Enache.

Urmăriţi în clipul video exclusiv dieta pe care o urmează prezentatoarea TV, dar şi programul pe care îl are acum Alma, înainte ca mămica să se întoarcă la muncă.

 

Amalia Enache, experienţă revoltătoare pe aeroport

Timp de mai multe săptămâni, Amalia împreună cu Alma au petrecut momente minunate în Rio de Janeiro. Vacanţa lor a fost perfectă, au văzut locuri minunate, au cunoscut oameni noi, şi cel mai important, s-au distrat şi s-au relaxat. La întoarcere însă, au dat peste o situaţie neobişnuită. În timp ce aşteptau să se urce în avion, Alma a văzut în braţele unei doamne un ursuleţ.

Micuţa a fost aşa de încântată încât voia să ţină jucăria la ea. Respectiva doamnă nici nu s-a uitat la cea mică şi a refuzat categoric să i-l împrumute. Alma a înţeles comportamentul persoanei şi a stat liniştită în braţele mamei sale. Vedeta a povestit despre această păţanie pe Facebook.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter