VIVA! de mai: ştiri de ultimă oră despre vieţile celebrităţilor

Publicat pe

VIVA! de mai: ştiri de ultimă oră. Informații proaspete și exclusive în noul număr al Revistei VIVA! Știri de ultimă oră din viețile celebrităților de la noi și de peste hotare, informații de lifestyle și beauty, extrem de utile înaintea începerii sezonului estival și un proiect special: cum ne-am distrat cu vedetele, într-o seară, la mall.

E cea mai urmărită gravidă a momentului și a pozat în exclusivitate, cu burtica la vedere, pentru coperta revistei VIVA! Însărcinată în luna a șasea, Adelina Pestrițu a povestit totul despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Virgil Șteblea, logodnicul și tatăl fetiței sale. „În dragoste nu e niciodată prea devreme', spun cei doi. De altfel, Adelina și Virgil au făcut primul pictorial împreună, special pentru VIVA!, imagini pe care le puteți vedea în interiorul revistei. Cum s-au cunoscut, cum a decurs prima lor întâlnire, ce nume va purta fetița și când va avea loc nunta, au răspuns la toate aceste întrebări, împreună.

Tiberiu Ușeriu, românul care a câștigat de trei ori maratonul Arctic Ultra 6633, ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Atu-ul meu este psihicul, nu fizicul', ne-a spus el, la scurt timp după ce a terminat ultimul concurs. Cum e să fii cel mai bun din lume, cum se pregătește pentru o astfel de misiune și ce planuri are pe plan familial, aflați totul din VIVA!

Venit în România pentru premiera filmului The Wanderes, Armand Assante a bifat o întâlnire cu unul dintre reporterii VIVA! și a răspuns chiar și celor mai indiscrete întrebări, referitoare la viața personală și la familia lui. Concluzia? A sacrificat totul, de dragul carierei.

Dacă și-ar fi jucat propriul rol, într-un film autobiografic, cu puternice accente dramatice, probabil că ar mai fi câștigat un premiu Oscar. La 80 de ani, Jane Fonda trage linie și spune în premieră că trăiește liniștit, după o viață tumultuoasă cu trei mariaje eșuate, presărată cu alcool, orgii sexuale și compromisuri nenumărate.

Trei ani au trecut după incidentul cu fostul ei impresar, care a agresat-o fizic, ca să-și refacă viața personală. Alexandra Stan e pregătită pentru o nouă etapă din viața ei: vrea să devină mamă. Detalii interesante despre povestea de dragoste pe care o trăiește acum, în noul număr VIVA!

VIVA! Shopping with Stars: o seară specială la mall, alături de o parte dintre vedetele noastre preferate. Cum s-au distrat și ce cumpărături au făcut, totul într-un reportaj de trei pagini, în paginile revistei.

VIVA! de mai este disponibilă, din 1 mai, la chioșcurile de ziare din București și din țară. Descoperă toate noutățile din noul număr și, pentru numai 12,99 lei, bucură-te de un cadou special împreună cu revista: un fard de pleoape essence.

VIVA! de mai: ştiri de ultimă oră despre vieţile celebrităţilorVIVA! de mai: ştiri de ultimă oră despre vieţile celebrităţilor

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă