Amalia Năstase a petrecut alături de Kim Kardashian și Kylie Jenner. S-a distrat de minune în America

Publicat pe

În timp ce fostul soț, Ilie Năstase, se afla în plin divorț cu Brigitte Sfăt, Amalia Năstase petrecea în club alături de Kim Kardashian și Kylie Jenner. Femeia cu care fostul tenismen are împreună două fete minunate s-a distrat de minune în Statele Unite ale Americii.

Aflată în America, Amalia Năstase a fost la o super petrecere, unde le-a întâlnit pe Kim Kardashian, Kylie Jenner, dar și pe Kris Jenner. Vedeta s-a fotografiat împreună cu acestea, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost alături și de Anastasia Soare. Petrecerea a fost una reușită, iar distracția a durat ore bune.

Amalia Năstase, Kylie Jenner și Kim Kardashian

Amalia Năstase, Kylie Jenner și Kim Kardashian

Amalia Năstase s-a căsătorit  cu Răzvan Vasilescu

Amalia Năstase s-a căsătorit în Las Vegas cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu în vara acestui an. Vedeta a ținut totul secret, iar la eveniment au fost prezente și cele două fiice ale sale cu Ilie Năstase. „Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită. Pentru că nu am anunţat. Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui, a declarat Amalia Năstase în emisiunea „Acces direct de la Antena 1, în urmă cu câteva luni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase) on

Citește și: Amalia Năstase te învaţă cum să fii o femeie de succes

FOTO: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter