Ana Baniciu, din ce în ce mai îndrăzneaţă. Vedeta a atras toate privirile la un eveniment

Publicat pe

Ana Baniciu şi ţinuta îndrăzneaţă. Vedeta a prins avânt de când a cucerit premiul de la „Asia Express” împreună cu cântăreaţa Raluka. La fiecare apariţie uimeşte cu look-urile sale inedite. Recent, a demonstrat cât este de sexy şi de frumoasă! Şi-a pus calităţile în valoare! 

Seara de 20 septembrie a fost una specială deoarece a avut loc petrecerea „Antena Live Show”, postul de televiziune a împlinit 25 de ani. Multe vedete au fost prezente, de la Observator, de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la „Prietenii de la 11”, de la „Acces Direct”, „X-Factor”, „Te cunosc de undeva”. Toţi s-au distrat pe muzica Deliei, a lui Alex Velea, a Mirelei Vaida şi a lui Carla’ s Dreams.

S-au distrat, iar doamnele şi domnişoarele au uimit cu ţinutele lor. Nu am putut să nu o remarcăm pe Ana Baniciu. Reuşeşte ca la fiecare eveniment să atragă toate privirile, arată incredibil de bine, dar mai ales ştie să îşi pună în valoare calităţile.

Echipa de la „Te cunosc de undeva”

Vedeta a îmbrăcat o salopetă care i-a venit perfect pe silueta sa. Are un picior acoperit până jos, iar celălat mai puţin. Se pare că a renunţat în partea de sus la o lenjerie, articolul vestimentar cade perfect pe formele ei.

În picioare a optat pentru o pereche de sandale cu barete transparente. În privinţa machiajului a ales ceva natural, îi vine perfect!

Ana Baniciu a făcut sacrificii de care nu se credea în stare pentru un reality show. Iată detaliile!

Ana Baniciu, din ce în ce mai îndrăzneaţă. Vedeta a atras toate privirile la un evenimentAna Baniciu, din ce în ce mai îndrăzneaţă. Vedeta a atras toate privirile la un eveniment

Raluka şi Ana Baniciu sunt precum surorile

Raluka și Ana Baniciu, pe care telespectatorii Antenei 1 le vor vedea în postura de concurente la Te cunosc de undeva!', sunt foarte bune prietene în viața de toate zilele. Cele două cântărețe s-au împrietenit pe parcursul Asia Express', emisiune pe care, de altfel, au și câștigat-o.

Foto: PR, Instagram, Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter