Anamaria Prodan i-a cumpărat mașină de 100.000 de euro fiicei sale. Rebecca este răsfățată

Publicat pe

Anamaria Prodan Reghecampf i-a cumpărat o super mașină fiicei sale, Rebecca. Tânăra a împlinit recent 18 ani, iar acum se poate mândri cu o mașină al cărui preț începe de la 100.000 de euro, o sumă exorbitantă. Impresara nu vrea să le lipsească absolut nimic copiilor săi.

Rebecca Prodan este tare încântată de mașina pe care o conduce și pe care cu siguranță mama ei i-a făcut-o cadou. Fata cea mare a Anamariei Prodan a studiat în Statele Unite ale Americii, acolo unde a crescut mai mult. Vedeta are mare grijă de copiii săi și are o relație foarte bună cu ei. Anamaria Prodan are trei copii, două fete dintr-o căsătorie anterioară și un băiat cu Laurențiu Reghecampf.

Fata cea mare a Anamariei Prodan a postat poza cu mașina pe una dintre rețelele de socializare. Bolidul pe care îl conduce este foarte valoros și în același timp foarte sigur.

Anamaria Prodan Reghecampf le dă salariul lunar fetelor sale

Sexy-impresara este foarte atentă cu copii ei. Fetele sale locuiesc în Statele Unite ale Americii, iar acolo Sarah, fiica cea mică, joacă baschet. Se pare că atât Rebecca, cât și Sarah, calcă pe urmele mamei lor când vine vorba de haine. 'Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare. E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile. O să mă întorc curând la muncă', a mai declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

Citește și: Imbrăcată în galben şi cu zâmbetul pe buze, Anamaria Prodan spune: 'Viața merge înainte'

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter