Greșeala cea mai mare pe care o facem când avem coșuri

Publicat pe de Catalina Cristescu

Cui îi place să aibă coșuri?! Nimănui! Vrei să scapi de ele și să se vindece mai repede? În acest caz, uite ce trebuie să faci și ce să eviți.

Greșeala cea mai mare pe care o facem când avem coșuriGreșeala cea mai mare pe care o facem când avem coșuri

În primul rând, evită să-ți atingi fața! Pui mâna pe tot felul de lucruri, acumulezi bacterii pe degete pe care apoi le transferi pe ten.

Când te duci la sală sau în parc să alergi, obligatoriu demachiază-te. Transpirația, praful și machiajul nu fac casă bună împreună, și nu ar trebui să te mire că-ți apar coșuri.

Citește și:

Cum să te speli corect pe cap

Cum să-ți faci bucle fără să folosești placa sau ondulatorul

Ai ajuns acasă de la birou. Demachiază-te. Nu mai aștepta până seara să faci asta, oferă-i tenului tău cât mai multe momente de… libertate totală, make up free.

Bun, dar dacă ți-a apărut un coș, ce e de făcut? Nu umbla la el! Cu cât îl storci, cu atât inflamația va fi mai mare.

Iar bacteriile de pe degete migrează pe piele, și apoi în gaura pe care ți-ai făcut-o pe față, ceea ce înseamnă că există o mare posibilitate să te trezești cu pielea și mai umflată, iar coșul și mai plin de puroi.

Ai un chist care te deranjează, un lipom? Nici să nu te gândești să-i faci ceva, de el se ocupă numai medicul dermatolog, poate e nevoie chiar de o mică intervenție.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter