Anamaria Prodan - De la Vegas la București

Publicat pe

Ziua ei durează 25 de ore, nu 24, și multe dintre aceste ore și le petrece călătorind prin lume. „Acasă e în Las Vegas, orașul ei de suflet, la București se simte liberă, iar în Emirate se duce în „vacanță acolo unde i s-a mutat familia. Dacă ar fi singură, ar locui la hotel. Așa arată, pe scurt, viața de jet setter a Anamariei Prodan.

Cu câteva luni în urmă, ne-a primit în casa ei de la Snagov și am luat pulsul vieții nebunești pe care o duce. Acum am provocat-o la o discuție despre călă­torii, având în vedere că e din acea cate­gorie de oameni care își petrec ore bune din viață în avion. Trebuie să vă spun că și acum a fost o provocare să o prind li­beră pentru interviu. Am stat de vorbă în drum spre mall, între un coafat și un machiat, și apoi în drum spre aeroport, de unde urma să zboare spre Emirate. În mod surprinzător, am putut avea o discuție intimă despre răscrucile de drum din viața ei, despre avioane și ba­gaje pierdute, despre „trenurile pe care le-a luat, în drumul ei spre succes.

Pleci în vacanță în Emirate, am înțeles…

La mine e impropriu spus că plec în vacanță. E adevărat că o să stau și cu ai mei, dar în timpul ăsta trimit voice-uri pentru emisiune, mă duc să mă întâlnesc cu managerii care sunt în zona Golfului, plec din Abu Dhabi în Dubai în fiecare zi, pentru cel puțin două-trei întâlniri. La mine „vacanță e un cuvânt pe care nu-l înțeleg foarte tare. Se rezumă la orele alea când iau masa cu Bebe, cu Luca, cu toată lumea, pentru că se întâmplă să fim toți în același loc. Aia e vacanța: două zile în care ne strângem toți. Dar, repet, din alea două zile, eu 12 ore sunt la restau­rant, nu acasă.

Cât îți ia să îți faci bagajele?

De câte ori plec undeva din București, mă ajută Nuți. Ea este șeful la bagaje, pentru că ea le împăturește perfect. La mine du­rează 15 minute: câte zile stau? Șapte. Șapte perechi de chiloți, patru sutiene în culori diferite, două perechi de blugi, șapte tricouri, patru ținute elegante, patru perechi de pantofi, gata! Le pun pe toate în vârful patului și Nuți le aranjează în geamantan. Și întotdeauna îmi iau baga­jul în valize Samsonite. Sunt mândră că am devenit ambasadorul acestui brand, împreună cu Florin Răducioiu și Dan Alexa. Samsonite este nr. 1 în valize la ni­vel mondial! Pot să vă mai spun că Samsonite este prezent peste tot în lume, iar garanția produselor este valabilă în ori­ce țară și, în funcție de model, cuprinsă pe o perioadă între un an și toată viața. Brandul american are o istorie de peste 100 de ani și nu are concurență, pentru că este de minim 20 de ori mai mare de­cât oricare alt brand de valize. Samsonite este singurul brand de lux prezent în 15 orașe din România, având peste 25 de magazine.

Nu ți-e frică să zbori cu avionul?

Niciodată nu mi-a fost. Și de fiecare dată când aud pe cineva că zice că îi e frică, primul lucru pe care i-l spun e: „Este cel mai sigur mijloc de transport. Zici că sunt babă din aia!

Ce te faci tu în avion, pentru că acolo nu ai voie să vorbești la telefon?

În general stau pe net, pentru că zbor nu­mai la business și am net în avion. Îmi fac e-mailurile, pregătesc CV-urile pentru jucători. Nu-mi place să mă uit la filme în avion, mă plictisesc teribil! Ce mai fac? Mănânc, pentru că îmi place la nebunie mâncarea din avion. Pun câte un kilo­gram de fiecare dată când zbor, că mă­nânc non-stop.

Ce-ți cumperi din duty free-uri?

A, îmi place la nebunie! Cum aterizez, iau fiecare magazin la picior. Cumpăr cado­uri, ciocolată. Eu întotdeauna sunt la re­gim, dar am ciocolată în geantă. Și dacă le vede fiică-mea spun: „Nu, nu, nu, sunt ale lui Bebe, le-a lăsat la mine.

Ți s-a întâmplat să ți se piardă ba­gajele?

O, da, de multe ori. O singură dată am avut ghinionul să nu îmi vină deloc și, neavând asigurare pe el, mi-au plătit mi­nimum de despăgubiri, de am crezut că fac infarct. Iar a doua oară n-am pus la­căt și mi-a venit gol. Până și parfumul avea cutia goală. De atunci, n-am mai plecat cu geamantanele fără trei lacăte. Iar acum, cele mai frumoase lucruri pe care le am stau în geanta de mână și toți prietenii mei sunt obligați să îmi care mie lucruri în avion.

Ai pierdut și avioane?

Foarte rar și niciodată din cauza mea. Eu întotdeauna merg la întâlniri cu jumătate de oră mai devreme și întotdeauna când întârzii dau telefon și anunț. Nu există să ajung târziu la aeroport. Ai mei, în schimb, pierd avioanele pe capete. Fetele, cel puțin, sunt… Cea mare visează în timp ce merge și dacă a pierdut avionul nu e nicio tragedie, pentru că urmează un al­tul. Va trăi 2000 de ani, n-are niciun stres.

Care a fost cea mai neplăcută expe-riență legată de călătorii?

Mi s-a întâmplat demult, și de atunci ocolesc cât pot KLM-ul și Amsterdamul. Veneam cu cea mică din America, avea doar două săptămâni. Am pierdut un avion din cauza companiei și am stat nouă ore în Amsterdam. Cea mică a făcut pneumonie și aveam și câinele după mine. Mi l-au omorât. L-au scos din cușcă și n-au mai reușit să îl bage. Mi-a venit mort pe bandă, în Otopeni. Atunci am avut un proces răsunător, iar cei din Amsterdam au fost obligați să facă un hotel pentru câini, pentru cazurile în care se întâmplă o întârzie­re. Atunci am stat cel mai mult într-un aeroport și a fost cumplit.

Chiar așa, care sunt orașele tale pre­ferate din lume?

Cel mai tare de pe pământul ăsta este Las Vegas-ul. E dragostea vieții mele. E un oraș care trăiește 25 din 24. Îți oferă senzația aia de libertate, pe care eu o mai simt doar la Istanbul și la București. Cine spune despre Vegas că este kitsch nu cunoaște Vegasul. Probabil a venit într-un cazinou și i s-a părut că sclipește prea tare, dar orașul ăla este ceva fabulos și nu nea­părat strip-ul, pentru că turiștii când vor­besc de Vegas se referă la strip și la cazino­uri. Eu vorbesc despre oraș, care e de o curățenie incredibilă, sunt atâtea restau­rante, unul mai bun ca celălalt.

Continuarea in numarul de NOIEMBRIE al revistei VIVA!, la standurile de presa din 1 noiembrie.

Alina Băisan

Foto: Marius

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă