Anca Lungu își dă demisia și se căsătorește! Cine va fi cel de-al treilea soț al știristei

Publicat pe

Anca Lungu se pare că vrea să înceapă o viață nouă și este dispusă să facă și pasul cel mare, din nou. Prezentatoarea de știri de la Antena 1 și-a găsit alesul la doar șase luni de la divorț.

Se pare că vedeta va elibera scaunul pe care îl ocupă la pupitrul știrilor de la Antena 1, iar Anca Lungu și-ar fi anunțat deja șefii despre această decizie, potrivit cancan.ro. Prezentatoarea TV ar vrea să se și căsătorească cu bărbatul de care este îndrăgostită și pe care îl ține ascuns de ochii curioșilor.

Un grec cu foarte mulți bani ar fi cel care i-ar fi furat inima știristei, iar Anca Lungu ar dori chiar să se mute cu el în Grecia, acolo unde ar începe o viață nouă. Se pare că bărbatul lângă care este acum știrista ar avea afaceri în domeniul cosmeticelor. Cine știe… poate a treia oară este cu noroc pentru vedetă!

Anca Lungu a mai fost căsătorită de două ori

Anca și Ștefan Lungu s-au căsătorit în secret în anul 2014 și au divorțat în urmă cu șase luni, la sfârșitul lunii iunie 2017.  Prezentatoarea TV a fost căsătorită prima dată cu Octavian Rusu, pe vremea când aceasta avea 20 de ani.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter