Anca Pandrea a ajuns de urgenţă la spital. Actriţa a fost găsită inconştientă

Publicat pe

Anca Pandrea a ajuns de urgenţă la spital. În seara zilei de 28 iunie, actriţa a fost găsită de către vecinii săi căzută în casă, inconştientă. Medicii au intervenit imediat, iar starea ei este acum stabilă. 

Momente delicate pentru actrița Anca Pandrea, în vârstă de 72 de ani. Vedeta a ajuns de urgență la spitalul Floreasca din Capitală. Anca Pandrea a suferit un accident în seara zilei de joi, 28 iunie, anunţă Click.

Fosta partenară de viață a actorului Iurie Darie a fost găsită de vecini în curtea casei sale, plină de sânge și  inconștientă. În ziua respectivă, Anca Pandrea a participat la un eveniment cultural, unde nu s-ar fi simțit în apele ei, iar seara lucrurile s-au agravat. Acum starea ei este stabilă, însă continuă să rămână sub observaţie.

Evenimentul la care a participat actriţa

Anca Pandrea a fost la evenimentul „Ziua Ziariștilor', alături de bunul ei prieten, pictorul Elian Băcilă. Artistul a primit un premiu în cadrul evenimentului, iar actrița a mers să-l susțină.

Anca Pandrea, la evenimentul din seara de 28 iunie

Anca Pandrea, la evenimentul din seara de 28 iunie

Foto: Hepta, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter