Silvia Popescu, după operaţia de mărire a bustului: "Mă simt femeie!" - FOTO

Publicat pe

Silvia Popescu, după operaţia de mărire a bustului. Câştigătoarea „Bravo, si stil All stars” a anunţat la Interviurile VIVA! faptul că o să îşi facă o operaţie de mărire a bustului. Vedeta a ajuns chiar ieri, 28 iunie, în cabinetul medicului estetician Călin Doboş pentru intervenţie. Iată cum arată acum Silvia! 

Operaţia a decurs perfect, iar Silvia, la 12 ore după intervenţie, s-a ridicat de pe patul de spital mulţumită cu noul său bust. Vedeta îşi dorea de ceva timp să facă această transformare, însă dorinţa i s-a îndeplinit acum. Călin Doboş, doctorul, i-a respectat toate cerinţele, implanturile nu sunt foarte mari, ci raport cu corpul ei, Silvia cântărind 46 de kilograme.

„Sunt fericită. Sunt femeie! Când doreşti foarte tare nişte lucruri si crezi foarte tare în ele, se întâmplă! Şi când se întâmplă eşti fericit!”, a declarat Silvia la Wowbiz.

Mai târziu, în mediul online, Silvia a concluzionat că nimic în viaţa nu este întâmplător.

„Nu ştiu ce cred alţii despre viaţă, însă eu cred cu tărie că în viaţă nimic nu este întâmplător, că ceea ce îţi este dat să ţi se întâmple, într-un final ţi se întâmplă, indiferent dacă vrei sau nu! Aşa e viaţa, zi de zi, unii urcă pe scena vieţii, alţii coboară, iar în urma lor rămân întipărite în al nostru suflet, frumoasele amintiri cu ei. Pentru noi ceI care încă suntem actori pe scena vieţii, fiecare zi reprezintă o nouă şansă de a face ceea ce încă nu am reuşit să facem.”, a scris Silvia pe contul său de Facebook.

Silvia Popescu, după operaţia de mărire a bustului: "Mă simt femeie!" - FOTOSilvia Popescu, după operaţia de mărire a bustului: "Mă simt femeie!" - FOTO

Silvia pleacă din România

„Aş vrea să fac o şcoală de modă afară, chiar m-am gândit la acest lucru deşi cred cu ardoare că şcoala poate mări talentul meu. Cei care nu avfeţi talent şi vă apucaţi să faceţi şcoli, le faceţi degeaba. Altfel şcoala nu vă ajută, este inutilă.

Şcoala te şlefuieşte şi cred că este importantă în viaţa unui om, însă ca şi un cântăreţ. Cel care cântă, cântă şi fără să facă şcoli, cel care nu are voce, poate să meargă la 10.000 de profesori, el nu va performa la nivelul celuia care are talent. (…) Şi cu talent şi cu şcoală eu aş fi o variantă îmbunătăţită, şi atunci aş fi alta. Mi-ar plăcea să fac asta şi cred că viitorul meu va fi unul fericit, dar nu aici, ci afară din România. (…)

O să mă mut în America pentru o perioadă, asta este clar. M-am vizualizat făcând aceste lucruri. O să călătoresc foarte mult în viitoarea mea viaţă', a declarat Silvia la Interviurile VIVA!.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter