Kamara are o nouă iubită. Ea îl face acum fericit pe artist

Publicat pe

La începutul anului 2018, Kamara și Oana au luat-o pe drumuri diferite, deși cei doi au un băiețel împreună. În presă a izbucnit un adevărat scandal între Mădălina, fosta iubită a lui Kamara și Oana, fosta soție. Lucrurile nu s-au terminat simplu, pentru că au ținut-o din scandal în scandal. Acum, Kamara are o nouă iubită și pare a fi fericit din nou.

Cântărețul nu a reușit să stea prea mult singur pentru că în viața lui a apărut o nouă femeie, Roberta Alexa. Se pare că tânăra a reușit să-i aducă din nou zâmbetul pe buze lui Kamara și să-l facă să uite de tot scandalul în care a fost implicat.

Cei doi par a fi foarte îndrăgostiți, iar artistul a postat și primele fotografii împreună cu noua iubită. Se pare că nu mai este deloc cale de împăcare între Kamara și fosta lui soție Oana. Băiețelul pe care îl au împreună are probleme de sănătate, însă artistul îi acordă toată atenția lui.

Kamara mai are o fată dintr-o relație anterioară. Stephanie Sara are 18 ani și a făcut canto, cel mai probabil fiind inspirată de tatăl ei. Artistul are 41, însă nu se teme nicio secundă să o ia de la capăt de câte ori este nevoie.

Kamara are o nouă iubită. Ea îl face acum fericit pe artistKamara are o nouă iubită. Ea îl face acum fericit pe artist

Citește și: Kamara, despre fosta amantă, Mădălina: 'O fată ca toate fetele'

Citește și: Afecțiunea de care suferă băiețelul lui Kamara! Soția artistului a dezvăluit: 'Nimeni nu știe'

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter