Anca Pandrea, atac dur la adresa lui Alexandru Arşinel: "E un personaj toxic!"

Publicat pe

Anca Pandrea, atac dur la adresa lui Alexandru Arşinel: „E un personaj toxic!”! Actriţa este profund revolată de gesturile marelui actor, mai ales acelea de la parastasul Stelei Popescu. Mai mult decât atât, ea este deranjată de relaţia pe care o are el cu unii actori. Pe Iurie Darie nici nu l-a vizitat când era pe patul de spital!

Anca Pandrea a acordat un interviu în exclusivitate pentru Libertatea. Actriţa este profund îndurerată de la moartea lui Iurie Darie de acum şase ani de zile şi d-abia aşteptă să se întâlnească din nou. Ea este revolată de ceva timp de comportamentul lui Alexandru Arşinel.

„E un personaj toxic. El nu a făcut dializă nici măcar o zi. I-a luat viaţa acelei fetiţe. Acum, când a fost parastasul Stelei Popescu am vazut că îi era frig, acolo la Cernica. A zis – La masă nu am fost, pentru eu ţin regim…- Nu se poate, te-a făcut actor şi asta e răspunsul. Nu poţi să te abţi şi să nu mănânci. Această colaborare care a fost. Nu se poate. A fost îngrozitor. Nu poţi să te duci şi îi onorezi memoria? (…) Nu am ajuns să jucăm împreună. Când era Iura în spital a fost acolo, nu a mers să îl vadă. La început a venit, dar după operaţie nici măcar nu a întrebat de acolo pe cineva cum este Iura. Am spus apoi într-un interviu. Să îi fie ruşine. E vorba de altă factură. M-a revoltat. Se spune la noi despre cei morţi numai de bine. În India, despre morţi numai adevărul. (…) Mi s-a părut foarte trist. Trist ca relaţie dintre actori. Eu n-am fost la Stela, nici la Cristina Stamate. După Puiul meu, după Iura, nu mai pot să merg la nimeni. (…) Am jucat cu Stela 800 de spectacole. Toată ţara asta cu vagonul de dormit. Iura a rămas şi va fi. Nu încape încă cineva. Nu am nicio legătură indiferent ce va fi.”, a spus Anca Pandrea.

Anca Pandrea suferă după moartea lui Iurie Darie

Actorul IURIE DARIE a murit în noiembrie 2012 la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă. Actorul a avut mari probleme de sănătate în ultimele luni, iar după intervenţii chirurgicale, starea sa a început să se deterioreze din ce în ce mai mult. Soţia sa, Anca Pandrea, îi duce dorul de atunci, merge foarte des la mormântul său.

Actorii Iurie Darie si Anca Pandrea.

Foto: Hepta, Colaj

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter