Invidia e boală grea: Paris Hilton a devenit clona rivalei sale, Kim Kardashian

Publicat pe
Invidia e boală grea: Paris Hilton a devenit clona rivalei sale, Kim KardashianInvidia e boală grea: Paris Hilton a devenit clona rivalei sale, Kim Kardashian

Duse sunt vremurile când Kim Kardashian era doar una dintre fetele cu care Paris Hilton mergea la petreceri, subestimându-i acesteia potențialul. Nu doar că Paris a fost depășită de prietena sa în faimă și likeuri, dar acum a ajuns să-i copieze complet lookul. Culmea, motivul este Kanye West.

 

Instagramul lui Paris Hilton, care, în treacăt fie vorba, e mult mai modest în likeuri decât cel al reginei selfiurilor, Kim Kardashian, a fost 'îmbogățit' recent cu un set de fotografii neașteptate, în care Paris apare îmbrăcată exact ca fosta sa prietenă la cataramă. Până și extensiile blonde ale lui Kim au fost copiate unu la unu. La prima vedere, știind trecutul plin de invidii și competiție ale celor două milionare, ești tentat să spui ' invidia este, într-adevăr, boală grea.'

 

 

Paris Hilton, copia lui Kim Kardashian

Lucrurile stau însă, mai nou, fix pe dos. Se pare că Paris și Kim au îngropat definitiv securea războiului și, mai mult, se ajută una pe alta în promovarea afacerilor personale. Motivul pentru care blonda petrecăreață își imită  vechea rivală este noua campanie Yeezy, linia de haine a lui Kanye West. Ca parte din promovare, rapperul a avut ideea de a invita o serie de influenceri să se îmbrace exact ca soția lui, fană înfocată a creațiilor acestuia, despre care se spune că uneori schimbă și nouă ținute Yeezy pe zi.

'A fost superamuzant să fiu clona lui Kim', a scris Paris Hilton în dreptul fotografiilor care o înfățișează arborând nu doar același look precum Kim, ci și aceleași gesturi și moduri de a poza. Comentariile au fost la fel de 'amuzante', unul dintre urmăritori dându-și cu părerea astfel: 'Slavă Domnului, arăți ceva mai bine aici. De obicei, la banii pe care îi ai, arăți mult prea ieftin.'

 

 

Bătălie la cuțite între Paris și Kim

Aflată cândva în umbra lui Paris, vedeta clanului Kardashian a devenit cu adevărat celebră exact în același mod ca și prietena sa: după ce o casetă în care făcea sex a fost dată publicității. Conform unei investigații privind trendurile pe Google, conduse de Huffington Post, declinul prieteniei dintre vedetele de reality show a început fix în august 2009, luna în care, pentru prima dată, numele Kim Kardashian apărea mai des în motoarele de căutare decât Paris Hilton. Dar înainte de asta, Paris ar fi declarat că nu ar vrea sub nicio formă să aibă un fund bombat ca al lui Kim, spunând că faimosul posterior îi amintește de 'brânza de vaci îndesată într-un sac menajer'.

Între timp, iată că blondina a renunțat la răutăți, susținându-și prietena din copilărie în orice situație. Rămâne de văzut pentru cât timp.

 

Oana Popoiag

Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Ce era în cutia Tiffany primită de Michelle Obama de la Melania Trump

Sexul sau sportul? Andreea Esca a răspuns cât se poate de sincer

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter