Anca Serea, declarații cutremurătoare despre pierderea fostului soț

Publicat pe

Anca Serea a vorbit despre pierderea fostului ei soț și despre durerea mare pe care a simțit-o atunci. Deși avea o vârstă fragedă, vedeta a trecut printr-un moment tragic care o va urmări toată viața.

În cadrul emisiunii „Uite cine dansează', Anca a i-a dedicat dansul fostului soț care a decedat din cauza leucemiei în anul 2010, atunci când ea avea doar 30 de ani. Aceasta a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de afaceristul Filip Poplingher, căruia i-a dăruit doi copii, pe Sarah și David.

L-am pierdut pe soțul meu, pe tatăl copiilor. Am primit o veste cumplită că nu mai are mult de trăit și a trebuit să confruntăm adevărul. Eram foarte tânără, el foarte tânăr, nu te pregătește nimeni niciodată pentru o pierdere atât de mare. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când și viața lui a încetat. Niciodată nu ești pregătit pentru niciun fel de despărțire atât de nedreaptă și este clar că și copii sunt cam marcați. E foarte greu să accepți faptul că tatăl său nu mai este', a spus Anca Serea cu lacrimi în ochi.

Deși este căsătorită acum cu Adi Sînă și au împreună trei copii, Anca nu poate uita iubirea puternică pe care a trăit-o alături de Filip.

Dragostea nu se pierde, nu se uită, nu se risipește, iar un om care te-a iubit odată sigur te va iubi și te protejează pentru tot restul vieții', a mai spus vedeta cu tristețe.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Anca Serea, grav rănită în timpul repetițiilor pentru emisiunea „Uite cine dansează'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter