Kim Kardashian și Kanye West se pregătesc pentru cel de-al treilea copil

Publicat pe

Kim Kardashian și Kanye West nu vor să se oprească doar la doi copii, așa că fac planuri și pentru venirea pe lumea al celui de-al treilea.

Deși a avut probleme cu sarcinile în trecut, Kim a dezvăluit, în cadrul unui preview al următorului episod al show-ului „Keeping Up With The Kardashian', că își dorește foarte mult și un al treilea copil.

Voi încerca să mai am un copil', le-a spus vedeta surorilor ei, care au rămas de-a dreptul șocate, știind cât de multe complicații a avut atunci când a fost însărcinată cu North și Saint.

„Vreau ca copiii mei să aibă frați, dar doctorul mi-a spus că acest lucru nu este tocmai în regulă pentru mine', a explicat Kim.

Vedeta a fost deschisă în ceea ce privește problemele din timpul în care era gravidă, așa că la un moment dat nu a exclus posibilitatea să apeleze la o mama surogat pentru cel de-al doilea copil, având în vedere că doctorii nu îi mai dădeau voie să mai rămână însărcinată. Cu toate astea, Kim a născut-o pe micuța Saint (1 an).

În ceea ce privește cel de-al treilea copil nu excludem posibilitatea ca vedeta să apeleze la varianta unei mame surogat.

Kim Kardashian și Kanye West sunt căsătoriți din anul 2014 și au împreună doi copii: North (3 ani) și Saint (1 an).

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Suma fabuloasă pe care Kim Kardashian o primește pentru o postare pe Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter