Prințul Harry și Meghan Markle se mută împreună

Publicat pe

Lucrurile devin foarte serioase între Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi se pregătesc să se mute împreună în această vară.

Potrivit presei internaționale, Harry și Meghan s-ar muta în Kensington Palace. Iubita lui Harry ar fi o un musafir obișnuit al Nottingham Cottage, apartamentul în care locuiește prințul în prezent, dar în curând se vor muta într-o nouă reședință odată cu începerea show-ului televizat care o va avea ca protagonsită pe Megghan în acest an.

Harry așteaptă și se întreabă când va fi pregăti. El pare destul de grăbit să se mute cu Meghan', a spus o sursă pentru Daily Online.

Apartamentul este aproape de locuința permanentă în care se va muta Ducele și Ducesa în septembrie, atunci când Prințul George va începe școala.

În plus, iubita lui Harry va putea petrece mai mult timp cu posibila sa nepoată, Charlotte, fiica lui Kate, mai ales după ce ar fi avut o zi a fetelor la începutul anului toate trei.

Zvonurile cum că Harry i-ar fi dat o cheie de la apartamentul său lui Meghan vin după ce acesta ar fi dus-o pe iubita sa la un tur al Muzeului Natural de Istorie din Londra, iar la câteva săptămâni cei doi au petrecut o vacanță în Jamaica unde au mers la nunta prietenilor lui Harry, Tom Inskipp și Lara Hughes-Young.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Meghan Markle şi Prinţul Harry se pregătesc de nuntă

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter