Parada femeilor frumoase și a mașinilor de lux. Anca Serea, Corina Coragea și Giulia au fost vedetele serii

Publicat pe
Parada femeilor frumoase și a mașinilor de lux. Anca Serea, Corina Coragea și Giulia au fost vedetele seriiParada femeilor frumoase și a mașinilor de lux. Anca Serea, Corina Coragea și Giulia au fost vedetele serii

Vedetele și-au ales cele mai cool piese din garderobă pentru a lua parte la un eveniment monden din industria auto. Femeile frumoase și mașinile puternice au fost întotdeauna o combinație câștigătoare, chiar și pe cod portocaliu de ger și viscol, așa cum a fost cazul în seara lansării.

Vremea rea nu a reprezentat pentru vedete un impediment în a-și etala cele mai cool piese din garderobă la un eveniment monden din industria auto. Deși se trezise mult prea devreme, Anca Serea a fost o apariție stylish într-un sacou primit cadou de Dragobete de la soțul ei, Adi Sînă. Adi a ajuns cu oarecare întârziere la eveniment, dar a recuperat rapid, făcând senzație pe covorul roșu alături de soția lui.

Giulia – de la bulgăreală, pe covorul roșu

Având în vedere că înainte de eveniment Giulia ieșise la o repriză serioasă de 'bulgăreală' împreună cu copiii ei, artista a îmbinat utilul cu plăcutul alegând o ținută practică, dar cool.

Cu toate că este însărcinată în cinci luni și are o perioadă plină, Roxana Ciuhulescu nu putea lipsi de la un eveniment auto. După cum ne-a declarat aceasta, singurul vehicul pe care nu a condus niciodată este troleul. În rest, vedeta are permis pentru toate categoriile.

Corina Caragea – de la spital, la bal

Deși și-a început ziua la spital, unde s-a prezentat pentru a dona sânge, Corina Caragea a fost o prezență tonică la eveniment. Prezentatoarea știrilor sportive a etalat o cămașă neconvențională Rhea Costa, 'accesorizată' cu un ruj roșu, strălucitor. La fel ca restul vedetelor prezente la eveniment, Corina iubește să conducă, așadar lansarea noului Jaguar E-Pace, cel mai nou model SUV compact, a fost ocazia perfectă pentru o nouă aventură. Indiferent de condițiile meteo.

Foto: PR

Citește și:

Ce cred Anca Serea şi Giulia despre închiderea şcolilor: una e pro, alta e contra – EXCLUSIV

Ce fac vedetele de 1 martie. Le-am aflat planurile – EXCLUSIV

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter