Anca Serea și Adi Sînă, părinți spirituali. Imagini de la frumosul eveniment

Publicat pe

Un eveniment important a avut loc în familia Sînă-Serea, weekendul ce tocmai a trecut. Anca Serea și Adi Sînă au fost părinți spirituali, iar aparițiile lor la frumos eveniment a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Vedeta a avut o rochie care i-a pus silueta în evidență.

Apariție fabuloasă a Ancăi Serea în ziua în care a fost nașă. Vedeta a purtat o rochie absolut superbă care i-a venit ca turnată. Un croi drept cu volan supradimensional în parte de sus, rochia pastel a făcut-o pe Anca Serea să strălucească. Adi Sînă și-a admirat iubita din cap până în picioare și este mândru de femeia pe care o are lângă el.

La eveniment au fost prezenți și copiii, cei mici au stat mai tot timpul lângă părinții lor. 'Ne simțim binecuvântați. Viața este frumoasă. Casă de piatră, multă iubire și copii sănătoși! Vă iubim', a fost mesajul pe care Anca Serea l-a transmis finilor săi.

Anca Serea și Adi Sînă, părinți spirituali. Imagini de la frumosul evenimentAnca Serea și Adi Sînă, părinți spirituali. Imagini de la frumosul eveniment

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă vând casa. Motivul pentru care vor să se mute

FOTO: Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter