Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară. "Am visat șapte seri la rând că țineam în brațe un băiețel!" - EXCLUSIV

Publicat pe

Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Are, totodată, și cel mai cunoscut blog de parenting din România. Primele declaraţii şi imagini ale Elei despre sarcină! 

Vedeta este însărcinată în trei luni, iar vestea i-a bucurat nespus pe cei doi copii ai săi, Alex și Alesia, aceștia așteptând cu nerăbdare să aibă un nou partener de joacă în casă.

Ela Crăciun, supranumită în mediul online și SuperMom, prin prisma proiectelor sale de informare corectă a mămicilor din România, spune că familia este cel mai important pilon al vieții sale. Deși nu a plănuit această sarcină, interesant este că, înainte să afle marea veste, a visat șapte nopți la rând că ținea în brațe un bebeluș.

Primele declaraţii ale Elei Crăciun despre a treia sarcină

„Să fii mamă și să îți vezi copiii crescând reprezintă cea mai mare bucurie pentru mine, și, cred, pentru orice femeie. Alex și Alesia mi-au tot spus că își doresc un frățior, respectiv o surioară. Acum sunt foarte nerăbdători să afle ce va fi. Am avut emoții prima dată, neștiind cum vor reacționa, însă au primit vestea cu mare bucurie.

Cred că Dumnezeu mi-a transmis un mesaj în acest sens înainte de a afla că sunt însărcinată. Am visat șapte nopți la rând că țineam în brațe un bebeluș. A fost un vis repetitiv foarte impresionant. Sunt extrem de fericită de această nouă perioadă frumoasă din viața mea. Voi rămâne în continuare foarte activă până în în momentul sarcinii și imediat după. Nu mă voi opri o clipă! Voi filma pentru emisiunea mea, pentru blogul meu și voi modera emisiunea mea de la radio. Va fi o perioadă foarte frumoasă', declară Ela Crăciun.

Ela Crăciun, prezentatorul emisiunii „Numai de bine', de la Antena 3, și deține blogul www.elacraciun.ro, unul din cele mai de succes din România.

E cel mai cunoscut blogger de parenting

Anul trecut, Ela Crăciun a organizat șase edițiii ale proiectului Super Mame cu Super Puteri, la care au participat la speakeri specialiști din diverse domenii și persoane publice precum Carmen Negoiță, Giulia Anghelescu, Șerban Copoț, Andreea Bănică. Întâlnirile cu publicul au fost transmise live pe pagina de Facebook a Elei Crăciun fiind vizionate de peste 500.000 de oameni.

Recent Ela Crăciun s-a implicat în lupta pentru eliminarea fenomenului îngrijorător de bullying semnalat în grădinițele și școlile din țară și a fost premiată de cinci ori pentru succesul proiectelor sale online și offline.

Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară. "Am visat șapte seri la rând că țineam în brațe un băiețel!" - EXCLUSIVEla Crăciun este însărcinată pentru a treia oară. "Am visat șapte seri la rând că țineam în brațe un băiețel!" - EXCLUSIV

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter