Anca Serea vrea să devină învăţătoare. Iată planurile de viitor ale vedetei

Publicat pe

Anca Serea a dezvăluit că acum are o mare dorinţă, aceea de a deveni învăţătoare. Nu este de mirare! Are cinci copii pe care îi creşte frumos, îi învaţă cele mai bune lucruri ca pe viitor să devină adulţi model. Iată când are de gând să pună planul în aplicare!

Frumoasa Anca Serea are o familie deosebită, un soţ minunat şi cinci copii după care este topită. Mereu îşi face timp şi pentru cariera sa, sunt foarte multe proiecte în care este implicată. După ce a renunţat la pupitrul ştirilor, Anca s-a dedicat celor dragi şi nu numai. Iată că acum are în plan un viitor ambiţios, la care nu vrea să renunţe.

Aceasta vrea să devină învăţătoare, dar nu chiar acum. Planurile sale de viitor sunt bine stabilite.

„Îmi doresc foarte mult să devin învăţătoare. Peste ceva timp! (…) O să se întâmple sigur când o să crească copiii.”, a spus vedeta în cadrul Atelierelor încrederii, eveniment susţinut de Teach for Romania.

Fiul Ancăi Serea vrea să devină medic

Fiul cel mare al Ancăi Serea ştie ce carieră o să urmeze. Chiar din clasa a cincea s-a hotărât. Îi place foarte mult medicina şi, pe viitor, o să devină medic. Tânărul este acum clasa a-X-a. Iubeşte şi informaţica, dar rămâne fidel pasiunii sale pentru medicină. David se visează medic primar boli infecţioase. De ce tocmai  această ramură?

În cadrul aceluiaşi eveniment, David a explicat că este facinat de organismele şi microorganismele într-o continuă dezvoltare.

Afecţiunea de care suferă Anca Serea

În ultima perioadă, Anca Serea a făcut mai multe vizite la spital, iar aceasta a reușit să îngrijoreze pe toată lumea în ceea ce privește sănătatea ei. Vedeta are o afecțiune cu care se confruntă încă din copilărie. Din păcate, copiii Ancăi Serea și-au moștenit mama. 

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter