Anca Serea ajunge o dată la câteva zile la spital. Afecțiunea de care suferă vedeta: ”Sunt la limita foarte coborâtă”

Publicat pe

În ultima perioadă, Anca Serea a făcut mai multe vizite la spital, iar aceasta a reușit să îngrijoreze pe toată lumea în ceea ce privește sănătatea ei. Vedeta are o afecțiune cu care se confruntă încă din copilărie. Din păcate, copiii Ancăi Serea și-au moștenit mama. 

Încă din copilărie, Anca Serea are anemie severă, iar aceasta este nevoită să facă tratament perfuzabil în cantități foarte mari. Vedeta, mamă a cinci copii, a povestit că are amețeli, iar creierul ei nu se mai oxigenează așa cum trebuie. Din păcate, copiii vedetei se pare că moștenesc afecțiunea de care suferă și mama lor.

„Am o anemie severă, o am din copilărie. Din păcate, o moștenesc și copiii. Trebuie să fac un tratament perfuzabil, în cantități foarte mari, pentru că sunt la limita foarte coborâtă, de aceea nu mi se mai oxigenează ca lumea creierul și am amețeli. Majoritatea femeilor, până la o anumită vârstă, se confruntă cu problemele astea. Doar că eu am un ritm foarte alert, dorm puțin. Merg la mai mulți doctori, acum urmează să consult un hematolog și sper să îi dăm de capăt. Fac un tratament de mai multă vreme, dar acum s-a acutizat', a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea.

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă vând casa. Motivul pentru care vor să se mute

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter