JO şi Juno, despre cel mai ciudat loc în care au făcut dragoste: "De ce să nu recunosc?"

Publicat pe

Artista JO şi iubitul său, care activează şi el în industria muzicală, au filmat un vlog alături de George. Au răspuns unor întrebări inedite, iar când nu erau suficient de curajoşi să povestească, erau nevoiţi să bea diferite băuturi. Iată ce dezvăluiri intime au făcut!

JO a împlinit de curând 24 de ani, iar noi am participat la petrecerea sa aniversară. Am văzut-o alături de prieteni şi familie, mai fericită ca niciodată. Pe plan profesional totul îi merge bine, la fel şi pe plan personal. De o bună perioadă de timp trăieşte o poveste de dragoste cu Juno care recent a lansat o piesă alături de Nicole Cherry.

George, cunoscutul cântăreţ, i-a invitat să participe la unul dintre vlogurile sale. Au fost provocaţi să răspundă la diferite întrebări, în caz că nu voiau erau obligaţi să bea diferite băuturi: oţet, tequila, vodcă şi altele.

JO a tras întrebarea uimitoare: „Care-i cel mai ciudat loc în care ai făcut dragoste?”. Toţi au început să râdă când au auzit întrebarea, iar apoi iubiţii s-au sfătuit încet. „Într-un club, în Barcelona.”, a spus ea cu zâmbetul pe buze.

„Bravo”, a reacţionat iubitul său. JO a explicat că nu are reţineri: „De ce să nu recunosc? Eu nu am d-astea…”

JO a lansat o piesă nouă la 24 de ani

Artista a lansat piesa în cadrul unui party aniversar, alături de prieteni, colegi și familie. Amna, Mandinga, Marius Moga, Alina Eremia, Liviu Teodorescu, Nadir, Robert Toma, Ana Baniciu, Mircea Eremia, Lariss, Lino, Tequilla, Raluka, Coțofană și Tibulca sunt câțiva dintre cei care s-au distrat până dimineață împreună cu JO. Premieră videoclipului a fost urmată de un show live, susținut de JO împreună cu Mandinga. Alături de artista au mai urcat pe scenă Nadir și Liviu Teodorescu.

Foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter