De la cine a moștenit Misha părul blond și ochii albaștri. Mama artistei este o frumusețe rară. FOTO!

Publicat pe

Misha este fără îndoială o frumusețe, iar de când a divorțat de Connect-R toată lumea este cu ochii pe ea. Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, artista a făcut publică o fotografie cu aceasta, astfel că ne-am convins cu toții de unde a moștenit blonda trăsăturile.

La un an și câteva luni de la divorțul de Connect-R, Misha (27) este una dintre cele mai urmărite femei din showbiz și fără îndoială, una dintre cele mai frumoase. Acum știm și de la cine a moștenit frumusețea. Artista a făcut publică în social media o fotografie a mamei sale, cu mesajul 'la mulți ani!', imaginea înfățișând-o pe aceasta ținând în mână două tablouri: unul al fiicei sale, celălalt al nepoatei, Maya.

Cum arată mama Mishei

Artista este copia fidelă a mamei sale, de la care a moștenit trăsăturile fine și ochii albaștri. Mama artistei locuiește în orașul natal al acesteia, dar vine la București de câte ori este necesar, așa cum ne-a povestit Misha pentru numărul de octombrie al revistei VIVA!: 'Mă ajută uneori mama. O dată la câteva săptămâni, vine de la Galați și mai stă cu Maya sau o chem eu când am nevoie. În rest, stau eu cu ea, nu avem bonă.'

cum arată mama Mishei

La rândul său,  Misha încearcă să clădească o relație de prietenie cu propria fiică, în vârstă de patru ani. 'Nu sunt o mamă foarte strictă, mă pun la mintea ei, dar, totodată, vorbesc cu ea ca și cum aș vorbi cu un om matur. Încerc să mă implic mult în activitățile ei și să facem multe lucruri împreună. O iau cu mine chiar și când ies cu fetele în oraș, la un suc. Și, că tot veni vorba de „mama tânără, abia aștept să ieșim la club împreună!  Vreau să fiu prietena ei cea mai bună și să avem o relație foarte deschisă!', a mărturisit Misha pentru VIVA!

Foto: VIVA!, Instagram Misha (credit foto Tutu Ionatan)

Citește și:

Paris Jackson, schimbare dramatică de look. Fiica megastarului este de nerecunoscut!

Melania Trump se simte victimizată și hărțuită de către cei care îi critică stilul vestimentar

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter