Paris Jackson, schimbare dramatică de look. Fiica megastarului este de nerecunoscut!

Publicat pe de Oana Pantazi
Paris Jackson, schimbare dramatică de look. Fiica megastarului este de nerecunoscut!Paris Jackson, schimbare dramatică de look. Fiica megastarului este de nerecunoscut!

Paris Jackson a suferit o schimbare dramatică de look. Tânăra și neliniștita fiică a lui Michael Jackson a trecut de-a lungul timpului prin nenumărate schimbări de stil, dar încă reușește să-și surpărindă fanii. De data aceasta, Paris a ales să se facă din nou brunetă, mai brunetă ca niciodată…

Viața lui Paris Jackson nu a fost una ușoară, pentru că nu e simplu să fii copilul unui star de talie internațională… De-a lungul timpului, tânăra a trecut prin nenumărate schimbări de ordin fizic, începând cu tunsorile, coloritul părului, piercingurile și tatuajele, dar și de ordin psihologic, Paris fiind o clientă cunoscută a centrelor de reabilitare, unde s-a internat din cauza drogurilor sau a căderilor nervoase. În ultimii ani însă, viața ei s-a scimbat radical, Paris ajungând să defileze pentru cele mai mari nume din industria modei, însă nu a renunat de tot la stilul ei rebel și nonconformist.

Fiica lui Michael este departe de a fi atins gradul de excentricitate al faimosului ei tată, însă vine tare din urmă… Paris a trecut, în scurt timp, de la baby-blonde la roz-aprins, dar iată că, până la urmă, s-a întors la… rădăcini, oarecum, alegând o culoare de păr pe care a mai avut-o acum 8 ani. Tânărul model în vârstă de 20 de ani și-a vopsit recent părul șaten-închis, după care a postat un selfie pe Instagram, urmat de o fotografie de-a ei din 2010, în care avea părul aproape de aceeași culoare. Deși, cel mai probabil, Paris are părul închis la culoare, ea face parte dintre puținele femei cărora le vine bine cu toate culorile de păr, de la blond și roșcat, la negru și culori inexistente în natură. Trebuie să recunoaștem însă că nouă ne place cel mai mult blondă, dar, cum de gustibus non disputandum, vă lăsăm să vă convingeți singuri urmărind galeria foto!

Foto: Hepta, Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter