Cine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Alături de el, vedeta zâmbește din nou

Publicat pe

Bianca Drăgușanu este în culmea fericirii, iar motivul ar fi chiar bărbatul din viața ei care o răsfață și îi oferă tot timpul atenție. Mulți s-au întrebat cine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu, cel care îi oferă buchete uriașe de flori și alături de care petrece în club până dimineața.

După ce s-a despărțit de Victor Slav, Bianca Drăgușanu încearcă să-și găsească fericirea în brațele altui bărbat. După relația scurtă cu Tristan Tate, vedeta are acum o nouă cucerire. Este vorba despre Alex Bodi, un bărbat căruia îi place să petreacă în cluburi de fițe și care are corpul plin de tatuaje.

Recent, Bianca Drăgușanu s-a afișat în compania acestui bărbat, ba chiar cei doi s-au fotografiat în timp ce se țineau de mână, potrivit cancan.ro. Mai mult, Alex Bodi s-a fotografiat și în incinta complexului în care locuiește vedeta, dar și în mașina acesteia.

Zvonurile cum că fosta prezentatoare TV de la Kanal D ar vrea să-l facă gelos pe Tristan Tate au fost dezmințite chiar de aceasta. Nu este adevărat. Nimic din ce se întamplă în prezentul meu nu are legătură cu trecutul. Ce legătură are cu trecutul faptul că eu primesc flori și sunt răsfățată (n.r. presupusul iubit chinez). Mă admiră , e un fan de-al meu. Chiar asearî am ieșit cu un grup de prieteni și mi-a spus cât de mult mă admiră. E fascinat de lumea asta media și de mine, dar știe că nu are loc. Există cineva care mă răsfață pentru că merit și pentru că așa simte, nu pentru că trebuie să vadă vreun fost. Deși sunt foarte răsfățată, sunt tot singură.', a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Anda Adam! Nici după 6 ani de la despărțirea de Victor, blonda nu poate trece peste relația celor doi

Cine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Alături de el, vedeta zâmbește din nouCine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Alături de el, vedeta zâmbește din nou

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter