Andra, apariție wow pe scena Sălii Palatului! Și-a schimbat look-ul și a afișat ținute îndrăznețe / FOTO

Publicat pe

Mai bine de trei luni s-a pregătit Andra pentru seria grandioasă de trei spectacole, pe care le susține azi, la Sala Palatului. Andra și-a uimit fanii când a intrat pe scenă, grație look-ului îndrăzneț.

Bine ați venit la Aievea. Vă iubesc' – au fost primele cuvinte ale Andrei, la scurt timp după începerea concertului de la Sala Palatului. Artista a pregătit celor 4 mii de fani un spectacol incendiar, cu dansatori, coregrafie, lumini și lasere, dar mai ales costume… total atipice, dacă ar fi să ne gândim la stilul ei vestimentar uzual.

Andra, apariție wow pe scena Sălii Palatului! Și-a schimbat look-ul și a afișat ținute îndrăznețe / FOTOAndra, apariție wow pe scena Sălii Palatului! Și-a schimbat look-ul și a afișat ținute îndrăznețe / FOTO

O apariție demnă de un eveniment muzical din America! Un look extrem de bine pus la punct, rochia din paiete, în nuanțe pastel, accesorizată cu pene, fiind o piesă imposibil de trecut cu vederea. Spectatorii au remarcat imediat și schimbarea făcută de Andra la nivelul părului, ea optând pentru extensii, în cadrul acestui show. Concertul a început în forță, cu piesa Mi-ai luat mințile, iar vedeta i-a avyut drept invitați pe Connect-R, Irina Rimes și Alex Velea, în prima parte a spectacolului.

Cristina Pîrvu

Foto: Vlad CHIREA

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter