Moment emoționant. Andra a fost susținută de toată familia, la concert! FOTO EXCLUSIV

Publicat pe

Azi a fost ziua cea mare, pentru Andra! La ora 20.00 a deschis seria celor trei concerte de la Sala Palatului, show-ul fiind unul grandios. Asta seară, la primul spectacol, a fost susținută de toți membrii familiei, inclusiv de fiul ei, David.

Câteva luni bune s-a pregătit Andra pentru această serie de concerte, dar a meritat, iar munca i-a fost răsplătită cu vârf și îndesat de cei epste patru mii de fani prezenți în sală. Și, cum acest eveniment este unul dintre cele mai importante, ale anului, soția lui Cătălin Măruță a fost susținută îndeaproape de otți membii familiei. Mai exact părinții, care au ocupat un loc la lojă, alături de nașii de cununie Arpad Pazskany și soția acestuia, Ana Maria Feher. Puțini sunt cei care-și mai amintesc că Ana Maria a fost, pentru o scurtă perioadă, dansatoare în echipa Andrei și că în felul acesta a ajuns să-l cunoască pe afaceristul din Cluj.

Ana Maria Feher (fina Andrei) și părinții vedetei au vizionat spectacolul de la lojă

Arpad Pazskany, finul Andrei, a stat în același loc cu părinții acesteia

La fel ca și anul trecut, surorile Andrei nu numai că au venit la concert, ba chiar au ținut morțiș să aibă un loc în față, cât mai aproape de scenă. Fetele s-au distrat copios, au cântat și au dansat, ca și cum ar fi participat pentru prima oară la un concert al Andrei, supranumită, pe bună dreptate, cea mai iubită artistă din România.

Surorile Andrei au stat în fața scenei, la spectacol

Dincolo de ținute și de spectacolul de lumini și lasere, Andra a schimbat numeroase ținute, toate extrem de sexy. Și a avut și invitați speciali, alături de care a cântat în duet, precum Pacha Man, Connect-R sau Irina Rimes. Sâmbătă și duminică vor fi alte două concerte,

Text:Cristina Pîrvu

Foto: Vlad Chirea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter