Andra şi Irina Rimeş, primele imagini pe scaunele de la Vocea României. "Este o experienţă inedită!"

Publicat pe

Andra şi Irina Rimeş, pe scaunele de la „Vocea României. Au început filmările pentru cel de-al optulea sezon al competiției vocilor, Vocea României! Într-un decor nou, cu scaune noi și foarte multe elemente high-tech, antrenorii și-au ocupat locurile!

Tudor, Irina, Andra și Smiley au luptat cu toate armele pentru cei pe care și i-au dorit cu ardoare în echipele lor. Irina Rimeş a specificat faptul că pentru ea, Vocea României este o adevărată provocare.

„Este o experiență inedită, probabil nu voi uita niciodată prima zi la «Vocea României», așa cum nu am uitat primul sărut sau prima zi de școală. Trebuie să ai abilitatea de a simți potențialul unui concurent și de a gândi în perspectivă. Este o călătorie promițătoare și plină de provocări, căreia îmi place la nebunie să-i fac față alături de trei oameni minunați ai muzicii românești, a spus Irina Rimeş.

Fericită de această nouă experiență, Andra a spus: 'Prima zi la Vocea României a fost intensă pentru mine. Încă sunt prinsă în vraja acestor audiții: câtă adrenalină, cât suspans înainte de întoarcerea scaunelor! De asemenea, am râs foarte mult, cred că telespectatorii se vor distra alături de noi când vor urmări audițiile pe nevăzute. Au fost multe momente în care ne-am întrecut în replici ca să câștigăm simpatia concurenților și a ieșit ceva savuros. Deși eram pentru prima oară pe scaunele de antrenori, eu și Irina le-am făcut față băieților. Am avut satisfacția de a fi aleasă de o tânără cu o voce senzațională când toți patru ne-am întors pentru ea. Aștept zilele următoare! Abia m-am încălzit!'.

Smiley a vorbit despre noua formulă de juraţi, abia acum se cunosc mai bine şi socializează în acest context.

'A fost o zi inedită. Deși ne cunoaștem între noi, în formula de antrenori practic abia am făcut cunoștință. Am cel puțin aceleași așteptări ca și în celelalte sezoane, de la noi, antrenorii, și de la concurenți.  Am descoperit deja niște voci foarte bune, o să avem treabă multă.'.

Andra şi Irina Rimeş, primele imagini pe scaunele de la Vocea României. "Este o experienţă inedită!"Andra şi Irina Rimeş, primele imagini pe scaunele de la Vocea României. "Este o experienţă inedită!"

Andra, antrenor la „Vocea României'

Multe schimbări au avut loc în cadrul competiţiei de talente în ceea ce priveşte membrii juriului. Irina Rimeş, Smiley şi Tudor Chirilă ocupă trei scaune, însă pare că ar patrulea jurat ar fi Andra. Marea cântăreaţă a semnat deja contractul!

Foto: PRO TV 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter