Andreea Bălan a picat examenul de conducere în urmă cu 16 ani: "M-am ofticat foarte tare, dar cred că se întâmplă" - EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Bălan a picat examenul de conducere. La 18 ani, vedeta a vrut să îşi conducă maşina pe care o primise deja cadou. Nu a reuşit, dar s-a ambiţionat şi la trei luni de când împlinise vârsta majoratului a plecat cu bolidul în oraş. Ne-a povestit despre acea experienţă!

În urmă cu 16 ani, Andreea Bălan a făcut şcoala de conducere. Îşi dorea tare mult să îşi conducă maşina, însă atunci când s-a prezentat la examenul scris l-a picat. Îi mai trebuia un singur punct şi trecea în faza următoare.

Atunci s-a ambiţionat, a învăţat şi după trei luni a luat examenul fără probleme.

„Conduc, bineînţeles. De la 18 ani am carnet. De-a lungul anilor am fost fidelă unor brand-uri de maşini şi le-am schimbat foarte rar. De la 18 ani am avut doar patru maşini. 

Nu am fost prea fericită pentru că am picat sala cu un punct. Am dat examenul chiar când am împlinit 18 ani. Imediat venea vara şi voiam să conduc. Aveam o maşină decapotabilă. M-am ofticat foarte tare, dar cred că se întâmplă.”, a spus cântăreaţa exclusiv pentru VIVA!.

 

Andreea Bălan o să îi cumpere fiicei maşină la 18 ani

Andreea ne-a spus că atunci când fiica sa o să împlinească 18 ani o să îi facă cadou o maşină. O să aibă grijă şi nu o să aleagă una puternic.

„Da, dar nu ce maşină am avut eu. Am avut o maşină puternică şi decapotabilă şi eu o să îi cumpăr o maşină mai slabă ca motorizare ca să se înveţe. Şi apoi să îşi ia o maşină mult mai puternică.”, a mai adăugat vedeta.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter