Monica Gabor, mamă full-time pentru băiețelul lui Mr. Pink: ”Am avut emoții, dar într-un final a meritat”

Monica Gabor locuiește în Statele Unite ale Americii alături de iubitul ei, Mr Pink. Afaceristul chinez are un băiețel dintr-o relație anterioară, iar acum micuțul Antony locuiește împreună cu vedata și tatăl său. Monica Gabor este mamă full-time pentru acesta și are foarte multă grijă de el.

Toată vacanța de vară, Irina Columbeanu a fost alături de mama ei, dar și de fratele vitreg. Monica Gabor îi acordă mult timp fiului lui Mr. Pink și se ocupă de educația acestuia. Vedeta îl însoțește pe acesta la școală și îl ajută la proiectele pe care le are pentru acasă.

Antony

Antony

'Eu și Antony am făcut împreună un discurs despre pace inspirați de Dalai Lama. Am avut emoții, dar într-un final a meritat pentru că a fost in onoarea Zilei Internaționale a Păcii. L-am îmbrăcat frumos în hainele lui tati, care a fost călugăr în trecut, și a intrat imediat în atmosferă.', a scris Monica Gabor pe una dintre rețelele de socializare.

 

Citește și: Cum se înțelege Irina Columbeanu cu fratele vitreg. Monica Gabor îi face toate poftele fiicei

Monica Gabor și Mr.Pink își doresc copii

Vedeta și afaceristul chinez își doresc copii împreună. Fosta doamnă Columbeanu spune că nici nu contează ce sex vor avea bebelușii, având în vedere că deja au un băiețel și o fetiță, pe Antony și pe Irina, iar tot ce contează este doar să fie sănătoși.

„Acum avem o fată și un băiat, pe Irina și Anthony. Dacă vom avea alți copii chiar nu contează ce sex vor avea, important este să fie sănătoși și să aibă o relație apropiată cu toți membrii familiei', a declarat Monica Gabor în urmă cu ceva timp.

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro