Andreea Bălan – Declaraţii fierbinţi, direct din L.A.

Publicat pe

Acest interviu nu este despre Andreea Bălan, cea care zâmbește pe scenă, ci despre Andreea cea care mai și plânge uneori și se reobișnuiește cu statutul de „single', după două relații care nu au mers, dar i-au deschis ochii.

 

andreea balan

 

Echipată pentru vară într-o rochie albă scurtă, cu părul albastru lăsat pe spate în valuri, Andreea alege din meniu un cheesecake fără să ezite și-mi povestește despre cele trei săptămâni în L.A., unde și-a petrecut ziua de naștere și a realizat această ședință foto, plus trei videocli­puri. „Albastru, părul meu e albastru, mă corectase la telefon cu o zi înainte, când am adus în discuție nuanța ei „ver­de, cu care a făcut senzație în Ame­rica. „Zilnic mă opreau să-mi facă complimente cel puțin 10-12 persoane. Copiii mă vedeau și strigau la mame­le lor «mamă, mamă, uite, o sirenă!» M-am simțit foarte bine. Într-adevăr, pare a fi în formă, chiar dacă în ultimul an și ceva a învățat atât ce înseamnă să fii înșelată după o relație de 8 ani, precum și imposibilitatea unei relații la distanță.

 

Se spune că femeile își schimbă culoarea părului după o despărțire. Recent ai încheiat relația cu iubitul american, acesta a fost motivul și la tine?

Eu nu am amestecat niciodată lucrurile. S-a întâmplat să trec prin perioade foarte grele în plan personal, când acasă plân­geam încontinuu, dar pe sticlă nu se vedea niciodată acest lucru. Sunt o actriță foarte bună, știu să maschez suferința. Anul tre­cut a trebuit să prezint o emisiune imediat după ce aflasem de tot amantlâcul, care dura de un an și jumătate. Oricum, nu se compară despărțirea de acum cu cea de Keo, nu se compară o relație de un an cu una de opt. Despărțirea de american a fost o decizie foarte logică și practică, nu aveam niciun viitor cu el. Am încercat, a fost frumos, am vizitat împreună șapte țări, am mers în America de multe ori, a venit și el aici câteva luni, dar ne-am dat seama că nu avem niciun viitor. Eu am luat decizia.

 

Continuarea în numărul de august al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 august

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter