Carmen Brumă – Căsătoria, un sport extrem

Publicat pe

Sănătoasă, suplă și nici pe departe sătulă să tot fie întrebată care este secretul siluetei ei, Carmen Brumă îi încurajează pe cei care vor să îi urmeze exemplul spunându-le că recom-pensa de la capătul anevoiosului drum către un corp armonios este stima de sine.

 

Carmen1

 

Carmen Brumă – pantaloni scurți-scurți, picioare lungi-lungi – când ne-am întâlnit pentru interviul de față și i-am înmânat un buchet de flori. Ce am putea deduce de aici? În primul rând, că romantismul e o prezență discretă în viața lui Car­men și, în al doilea rând, că eu aș fi un bărbat romantic. Nu știu cum stăm cu prima parte a concluziei, dar în privința celei de-a doua soția mea sigur v-ar con­trazice. Așadar, aparențele înșală. În rest, cum arată Carmen? Excelent. Și nu vor­besc după fotografii, că nu s-au făcut încă pozele care să o arate la fel de bine ca în realitate. De ce e cu Mircea Badea? Fiind­că îi place să trăiască aventuros.

 

Am citit nenumărate articole des­pre felul în care arată Carmen Bru­mă, cum se menține în formă, cum a slăbit și ce mănâncă. Nu te-ai să­turat să fii întrebată doar ce mă­nânci și ce faci ca să arăți bine?

Nu. Asta e meseria mea. După apariția cărții cu programul 3S (Sănătoasă, Suplă, Sătulă), care s-a vândut în peste 250.000 de exemplare, am primit sute, mii de mesaje care spuneau „mi-ai schimbat viața, și acest lucru m-a emoționat foarte tare. Nenumărați oameni au ținut să-mi împărtășească povești similare cu a mea. Probabil cartea mea a avut succes fiindcă s-a născut dintr-o problemă reală; m-am adresat oamenilor pe limba lor, nu le-am dat definiții, nu le-am spus povești de mar­keting, nu am făcut promisiuni deșarte. Și nu, n-am cum să mă plictisesc fiindcă acest contact permanent cu oamenii care mă implică în poveștile lor, în viețile lor, făcându-mă parte din transformarea lor, mică sau mare, acest lucru mă alimentea­ză încontinuu. Și-mi place domeniul, mă interesează. Nu cred că e ceva superficial, chiar dacă așa ne-am obișnuit să privim ceea ce ține de aspectul fizic.

 

E o modă această preocupare pen­tru felul cum arătăm?

Începe ca o modă, ca și alergatul sau mer­sul la sală, dar devine un obicei și intră în mentalitate, în cultura de masă. Ceea ce e foarte bine. Contează mai puțin cum începe.

 

Continuarea în numărul de august al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 august

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter