Editorialul lunii august 2015 - Endless Summer

Publicat pe

În august, ne-am propus să ne bucurăm la maximum de ultima lună de vară și v-am pregătit o ediție fierbinte, cu nu mai puțin de trei pictoriale realizate la plajă.

 

luana-danet-editorialLuana Dăneţ – Redactor şef VIVA!

 

Carmen Brumă a făcut senzație pe nisipul de la Mamaia cu un corp perfect sculptat și bronzat. Pentru o definire ca la carte a abdomenului, ea a ținut o zi de post negru, precizând însă că nu recomandă această practică decât dacă îți cunoști foarte bine organismul și ești perfect sănătoasă.

 

Cu ocazia unei vacanțe în Statele Unite, Andreea Bălan a pozat pe plaja la Venice Beach, California. Ședința foto nu a fost însă fără peripeții, artista fiind obligată să cumpere de două ori hainele pentru shooting, deoarece și-a pierdut valiza exact înainte de a ajunge pe plajă.

 

Pictorialul de modă din această ediție îți sugerează ingredientele potrivite pentru o „boho chic fiesta: pălării, eșarfe, accesorii colorate, haine vaporoase și neapărat bună dispoziție! Și dacă încă nu ai plecat în vacanță și ai ezitări în privința bagajului pe care să îl iei cu tine, noi îți venim în ajutor cu o secțiune specială de „summer shopping. Oriunde vei merge, fashion editorul VIVA! are pentru tine soluția perfectă, în ton cu destinația aleasă.

 

Vacanță plăcută și o vară de neuitat!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter