Andreea Bălan, în culmea fericirii: "După trei ani, mi s-a îndeplinit dorinţa!"

Publicat pe

Andreea Bălan a dezvăluit că este o femeie împlinită! Şi-a pus dorinţe în urmă cu trei ani, iar acum s-au îndeplinit! Aşa îşi va petrece Crăciunul anul acesta! 

Are o căsnicie frumoasă, un copil sănătos, iar pe plan profesional toate îi merg din plin! Andreea Bălan a dezvăluit că acum este pe deplin fericită alături de familia sa.

Andreea Bălan este în culmea fericirii

În urmă cu trei ani, artista şi-a dorit un soţ, iar mai apoi un copil. Toate acestea au deveni realitate acum. Este fericită alături de George Burcea şi de micuţa Ella. Crăciunul îl va petrece alături de ei şi nu pe scenă, cântând, cum a făcut ani la rândul.

„Când eram eu mică, am avut sărbători până la 12-13 ani. După aceea am început trupa Andre şi apoi am avut concerte. Şi toată perioada Andre am avut  concerte de Crăciun. Ulterior am mai avut eu, luându-mi cariera în mâini, am putut să mai aleg. Să stau acasă sau să nu stau acasă, dar neavând familie am ales să cânt, sincer.  În ultimii ani, în schimb, am ales să stau acasă în ziua de Crăciun. Cânt în toate celelalte zile de dinainte şi după, de Revelion, dar de Crăciun suntem acasă. Soțul meu gătește fenomenal cozonaci şi piftii şi de toate. (…) Abia aștept Crăciunul, pentru că atunci o să facă niște delicatese. Soţul face, nu mama lui. Face specialităţile şi de Crăciun şi de Paşte. (…) Mi-am dorit mereu să am un bărbat care să îmi aducă flori și să am un copil. După trei ani, mi s-a îndeplinit. (…) Acum mi-am făcut o altă listă. Acum sunt lucruri mai umane și mai simple. Acum vreau să mă bucur de lucrurile mici și vreau să fiu mai umană și mai empatică. Să fiu mai înțelegătoare atât cu mine, cât și cu cei din jur, să nu mai fiu dură cu fetele din echipă”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

 

Citeşte şi: Alexandru Arşinel, probleme serioase de sănătate! Ce dureri a acuzat actorul

Sosia lui Michael Jackson susține cel mai tare concert în România! Cine i-a fost alături la un eveniment caritabil

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter