Ozana Barabancea nu se mai opreşte din slăbit! Poartă ţinute foarte îndrăzneţe

Publicat pe

Ozana Barabancea şi-a făcut în urmă cu luni de zile o operaţie de micşorare a stomacului. A slăbit foarte mult! Iată cât bine arată acum cu zeci de kilograme în minus!

Şi-a luat inima în dinţi şi după mai multe păreri ale medicilor a ajuns pe patul de operaţie. Asta s-a întâmplat cu luni de zile în urmă, când Ozana Barabancea a decis să ia o decizie radicală: şi-a micşorat stomacul. Vedeta arată acum incredibil, slăbeşte din ce în ce mai mult.

Ozana Barabancea nu se opreşte din slăbit

Dacă toţi se mirau de silueta sa la câteva săptămâni după ce s-a operat, vedeta i-a dat acum pe spate în momentul în care s-a pozat punându-şi în evidenţă talia. A dat zeci de kilograme jos şi nu se opreşte. Chiar weekendul care a trecut, Ozana Barabancea a susţinut un recital. De data aceasta, cântăreaţa a hotărât să nu se mai ascundă în spatele rochiilor lungi, vaporoase, închise la culoare. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, lila şi foarte strălucitoare. Părul l-a avut prins într-un coc, punându-i foarte bine în valoare gâtul.

Ce atrage foarte tare atenţia este silueta vedetei, în special picioarele foarte subţiri. Are şi tocuri foarte înalte, semn că are o condiţie de invidiat!

Fanii vedetei imediat au observat această schimbare, dar şi imaginile postate de vedetă. I-au scris mesaje în care au avut numai cuvinte de laudă.  „Superbă, ca de obicei… multă sănătate şi putere😍”, a notat unul dintre admiratorii săi. 

Citeşte şi: Andreea Bălan, în culmea fericirii: „După trei ani, mi s-a îndeplinit dorinţa!'

Alexandru Arşinel, probleme serioase de sănătate! Ce dureri a acuzat actorul

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter